Той каза в писмо за напускане до губернатора на Републиканската

...
Той каза в писмо за напускане до губернатора на Републиканската
Коментари Харесай

Друго ранно напускане на Републиканската партия намалява мнозинството в Камарата на представителите на Републиканската партия

Той сподели в писмо за овакантяване до губернатора на Републиканската партия в Охайо Майк Деуайн и републиканския ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати Майк Джонсън, че неговият регион е „ горделив и родолюбив “, само че добави, че това е подценено от американските „ елити “.

„ Тези общности на сини якички, сходно на безчет други в „ прелетния окръг “, бяха сериозни за построяването на нашата велика нация и ще играят основна роля в бъдещето на Америка. Изключително съм преклонен, че съм неведнъж избиран да им послужвам “, сподели той, съгласно WFMJ.

След напускането на господин Джонсън Камарата на представителите ще има 219 републиканци, 213 демократи и три свободни места, което значи, че Републиканската партия ще може да загуби единствено два гласа по партийни въпроси, в случай че има цялостно наличие.

Бившият ръководител Кевин Маккарти напусна камарата на 31 декември, а представителят на Републиканската партия в Ню Йорк Джордж Сантос беше изключен предишния месец.

Сега още по-слабото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР