Той каза пред BBC: Мисля, че точно тогава компаниите очакват

...
Той каза пред BBC: Мисля, че точно тогава компаниите очакват
Коментари Харесай

Самоуправляващите се автомобили може да бъдат по британските пътища до 2026 г., казва министърът на транспорта

Той сподели пред BBC: „ Мисля, че тъкмо тогава фирмите чакат – през 2026 година, през тази година – да стартираме да виждаме тази технология пуснати на пазара. "

Г-н Харпър сподели, че нововъведението има " голям брой евентуални приложения ", в това число повишение на пътната сигурност и улеснение на независимото пътешестване на хората с увреждания.

The Automated Законопроектът за транспортните средства, който излага набор от закони за потреблението на самостоятелни транспортни средства, беше импортиран в Народното събрание през ноември и министърът се надява, че ще мине през двете камари до края на 2024 година

Министърът на превоза сподели, че беше ясно, че технологията за независимо шофиране работи от внедряването в Калифорния, където коли „ без водач за сигурност, тъй че в цялостен, самостоятелен режим “ към този момент са по пътищата.

„ Тази технология съществува, тя работи и това, което вършим, е да въведем уместно законодателство, тъй че хората да могат да имат цялостно доверие в сигурността на т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР