Той каза на публиката в Dolby Theatre на булевард Холивуд:

...
Той каза на публиката в Dolby Theatre на булевард Холивуд:
Коментари Харесай

Еврейски групи защитават спечелилия Оскар режисьор на The Zone of Interest Джонатан Глейзър, който критикува израелската офанзива в Газа по време на реч

Той сподели на публиката в Dolby Theatre на бул. Холивуд: „ Всички наши избори бяха направени, с цел да размишляваме и да се конфронтираме ние в сегашното, да не споделям вижте какво направиха тогава, а по-скоро вижте какво вършим ние в този момент. Нашият филм демонстрира до каква степен води дехуманизацията в най-лошия си тип. "

Английският сценарист, който също режисира Секси звяр, добави, че „ ние стоим тук като мъже, които опровергават своето еврейство и Холокоста, който е похитен от окупация, която докара до спор за толкоз доста почтени хора... без значение дали жертвите на 7 октомври в Израел или продължаващата офанзива против Газа “.

Тогава речта му провокира овации, само че бързо беше наказана от групи като Антиклеветническата лига (ADL) и от стотици водещи еврейски фигури в Холивуд, които подписаха отворено писмо, осъждащо думите му.

>

В писмото се споделя: „ Ние опровергаваме нашето еврейство да бъде отвлечено за да се направи морална равностойност сред нацистки режим, който с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР