Той каза, че охраната ще бъде непрекъсната до приключване на

...
Той каза, че охраната ще бъде непрекъсната до приключване на
Коментари Харесай

Демерджиев: МВР ще охранява секциите от събота, няма как да бъдат поставени взривни устройства

Той сподели, че защитата ще бъде непрекъсната до привършване на изборния развой, тъй че няма по какъв начин по време на изборите, даже да постъпят сигнали за взривни устройства, да бъдат сложени такива.

Ще бъде направена физическа инспекция на всяка една изборна секция още в събота и ще поемем секциите под защита, тъй че не е допустимо да се прекъсне изборния развой, означи Демерджиев, представен от Българска телеграфна агенция.

Той прикани хората умерено да упражнят правото си на глас. Всеки жител може да гласоподава без терзание. Няма по какъв начин след поемането под защита на секциите, в тях да се сложи взривно устройство, съобщи вицепремиерът.

В отговор на въпрос за произхода на сигналите за бомби в учебни заведения в страната от последните дни, Иван Демерджиев сподели, че е споделил насоките на следствие на службите, с които работи Министерство на вътрешните работи, само че не е замесвал съветската страна по никакъв метод.

Говорим за хакери и тяхната връзка с една или друга страна. Пълна информация ще се даде, когато завърши следствието, което сега тече, сподели министърът.

" Ако някой счита, че съм визирал съветската страна, не съм визирал съветската страна ", съобщи Демерджиев. Той заяви, че следствието е доста напреднало и скоро ще има безапелационни данни от кое място идват тези закани.

Министърът сподели, че такава информация може да има до часове и тя ще бъде изнесена пред медиите. Службите за сигурност наблюдават тези процеси и няма никакво съображение за терзание.

Ще създадем всичко допустимо да няма учредения за терзание, без значение от постъпващите закани, акцентира Иван Демерджиев.

По думите му задачата на процедурата, която се създава, е тези закани да не основават непотребни неудобства за жителите и за институциите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР