Той каза, че няма представа името му да е било

...
Той каза, че няма представа името му да е било
Коментари Харесай

Калин Стоянов с първи коментар след провала на преговорите за ротация

Той сподели, че няма визия името му да е било сложено като изискване по време на договарянията

Не знам какво срещу мен имат. Аз не съм част от преговорните екипи, за мен значимото е да продължа да извършвам служебните си отговорности. Може би не се харесва, че бяхме признати в Шенген. Това разяснява пред публицисти вътрешният министър в оставка Калин Стоянов. Името му беше представено от ГЕРБ-СДС като последното искане от страна на ПП-ДБ за смяна в листата с министри за кабинет Габриел.

Той добави, че няма визия името му да е било сложено като изискване от страна на " Продължаваме промяната - Демократична България " - той да не бъде част от новото държавно управление. „ Не, не съм знаел. Не съм бил в преговорните екипи ”.

На въпроса допустимо ли е повода за неразбирателството да е слагането на въпроса кой е индивидът, който го е предложил в кабинета, Стоянов отвърна: „ Аз още веднъж споделям, че бях поканен от един човек, с цел да вляза в кабинета - Кирил Петков ”, съобщи той.

„ На някои хора не им харесва обстоятелството, че под мое управление Министерство на вътрешните работи спря незаконните мигранти. Вероятно не им харесва фактът, че предходната година получихме извънредно високата оценка по задачата на Шенген, която отвори пътя за договаряния и способства да бъдем признати в Шенген ”, сподели силовият министър в оставка.

„ Вероятно не им харесва и фактът, че от началото на тази година досега има по-малко жертви по пътищата, съпоставено със същия интервал на предходната година ”, добави той.

Стоянов изясни, че е водил диалози с Мария Габриел, на които е разисквано какво е реализирано от управническата стратегия и кои са главните цели на министерството за актуалната година.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР