Той каза, че е горд“, че лейбъристите привличат страната, а

...
Той каза, че е горд“, че лейбъристите привличат страната, а
Коментари Харесай

Торите, превзети от „откачени и теоретици на конспирацията“, казва лейбъристът Уес Стрийтинг

Той сподели, че е „ горделив “, че лейбъристите „ притеглят страната, а не отблъскват хората “, когато „ фанатиците, откачените и теоретиците на конспирацията " превзеха Консервативната партия.

Политика онлайн: Израелският дипломат за " кошмарната " офанзива на Хамас

Посочвайки мненията, направени от министъра на превоза Марк Харпър - който предходната седмица съобщи локалните препоръки желаят да „ решат какъв брой постоянно да ходите по магазините “ – господин Стрийтинг добави: „ Когато имате министри от кабинета, условно съществени министри от кабинета като Марк Харпър в програмата ви тази заран, разпространявайки теории на конспирацията, като че ли е превъртал крах TikTok се пробва да откри най-откачените неща за казване от конферентната платформа - какво вършат тези хора?

" И по какъв начин, за бога, това се оправя с най-големите рецесии в страната ни? "

Г-н Стрийтинг отговори на рецензиите от страна на ръководителя на най-големия донор на Лейбъристката партия, който нощес предизвести партията да не бъде „ прекомерно плаха “ и „ накуцвайки до номер 10 “.

Трудът на Кийр Стармър е бил „ прекомерно нерешителен " и не би трябвало да се помирява с „ накуцване до номер 10 ", споделя Шарън Греъм от Unite

Шарън Греъм, генералният секретар на Unite, сподели, че желае партия, с цел да наподобява на реформиращото лейбъристко държавно управление от 1945 година, водено от Клемент Атли след Втората международна война, когато е учредена NHS. други два милиона визити на NHS вечер и през уикендите са образец за неговата упоритост.

Мярката е част от предложенията на NHS на лейбъристите - в това число спомагателни скенери и стоматологични промени - на стойност към £1,6 милиарда, само че разчита на NHS личен състав, непринудено работещ за спомагателни смени, макар примамката на доходоносната частна работа.

Хеклър прекъсва речта на Анджела Рейнър

Колегата от лейбъристите Питър Манделсън сподели, че е склонен с госпожа Греъм, че „ имаме потребност от освен това от промени в политиката и имаме потребност от освен това от дребни обрати на циферблата на политиката ".

Въпреки това той сподели, че сър Кеир би трябвало да продължи да прави това, което прави, „ като да трансформира партията от „ странна " в „ естествена ".

Шеф на RMT Мик Линч също прикани лейбъристите да бъдат по-смели, като сподели пред Sky News: „ Няма смисъл да сте плахи или да криете светлината си под бушел. Хората имат потребност от нещо, за което да гласоподават, а освен от нещо, против което да гласоподават. "

Това се случва, когато лейбъристите се събират в Ливърпул за това, което може да бъде последната конференция на лейбъристите преди предстоящите общи избори следващата година.

Изображение: Облак от думи за Keir Starmer Снимка: BBC

Прочетете още:
Анализ: Starmer не може да си разреши да бъде „ отегчителен “
Starmer би трябвало да даде на хората причина да гласоподават за лейбъристите
< /p>

След ужасното си показване на последните избори, партията беше подкрепена от непрекъснатите двуцифрени преднини в социологическите изследвания пред торите и неотдавнашния успех на Ръдърглен и Хамилтън Уест над SNP.

< p> Говорейки пред BBC, сър Keir сподели, че желае да употребява конференцията, с цел да промени мнението на хората за тези, които не са уверени от него.

Сблъсквайки се с облак от думи, който подсказваше, че обществеността мисли „ нищо “ за него той сподели: „ Имал съм доста по-лоши неща, подхвърляни върху мен през живота ми... по тази причина тази седмица е толкоз значима за нас.

„ Стигаме тук до това, последното конференция преди общи избори, с цел да изложим нашия позитивен случай. "

В други събития, когато конференцията стартира в неделя:

Сър Кеир сподели, че проектът му за напредък на стопанската система ще събере пари за вложение в публични услуги - само че не би споделил какво ще се случи, в случай че стопанската система не пораства Лидерът на лейбъристите повтори уговорката си да построи 1,5 милиона жилища за интервал от пет години и сподели, че ще анулира проекта за депортиране в Руанда, даже в случай че бъде утвърден от съдилищата и събаря прелезите под Ламанша. Заместник-лидерът Анджела Рейнър изнесе тирада, която беше прекратена от див звяр, говорейки за NHS. Речта се занимаваше с промените на наемите, жилищното настаняване и правата на служащите, само че не съдържаше нова политика
Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР