Той като се нервира, започва да ме бие. Това разказва

...
Той като се нервира, започва да ме бие. Това разказва
Коментари Харесай

Нечувана жестокост: Мъж редовно пребивал жена си и я държал под ключ

" Той като се нервира, стартира да ме бие ". Това споделя 32-годишната Зинка, чиято история шокира обществото. Арестуваха мъжа й, който в продължение на месеци, я е заключвал и пребивал. 32-годишна майка на четири деца е държана под ключ и подлагана на унижения и мъчения пред очите на децата. Съседите не са подозирали какво се случва зад заключената врата.

В махалата на блок Кармен всички познават фамилията на Зинка и Митко, само че никой не желае да приказва за тях.

Истината става ясно преди дни, когато родителите на 32-годишната Зинка се усъмнили, че нещо се случва с щерка им, която не са чували и виждали от месеци. Обадили се на тел. 112 и пристигнала пожарна. Разбили вратата и видели дамата. С помощта на управляващите тя е изведена в безпомощно положение.

" Щом я видях неприятно ми стана ", споделя бащата на измъчваната жена.

Жертвата Зинка към този момент се възвръща и има храброст да приказва. Разказва, че два-три месеца е държана завързана.

" Два или три месеца ме държи у дома. Не можех да изляза. Вратата беше заключена. Децата гледаха, само че и те се опасяват. Когато се дрогира и се нервира и стартира да ме бие ", разказва Зинка за ужаса пред БТВ.

Дирекция " Социално подкрепяне " и отдел " Закрила на детето “ към този момент работят с децата на фамилията - три момчета и едно момиче.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР