Той катастрофира с колата си и згуби лявата си ръка

...
Той катастрофира с колата си и згуби лявата си ръка
Коментари Харесай

Карамански показа протезата

Той катастрофира с колата си и згуби лявата си ръка от китката надолу. За благополучие, медицината и технологиите са доста напреднали и младежът се снабди с съвременна протеза, изплащана му от доведения му татко Александър Сано. „ От няколко години се оферират бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Бувално този крак може да прави всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалостта на инстинската ръка “, окуражен е артистът за наследника на Нели Атанасова.

Реклама
Разбира се, протезата не е по никакъв начин евтина, само че Сано имал възмонжостта да я обезпечи. Актьорът осинови младежа преди години и публично е негов татко. Той постоянно се е гордеел с това, че е доста непосредствен с детето на брачната половинка си. Екранният Косъм от „ Под прикритие “ споделя, че Иво е образец за всички, които са минали през сходна ужасна контузия, тъй като духут му не е паднал след претърпяното. Изглежда, 25-годишният Каримански душевен се оправя добре с смяната, даже има силата да се майтапи със себе си. „ Киборг, второ равнище “, написа той в обществените мрежи. Сега Иво съумява да живее обикновено и продължава да се занимава с обичаните си действия.

Освен всичко друго синът на Нели Атанасова е завъдил и гадже. От няколко месеца той излиза с инфлуенсърката и влогърка Антоанет Пепе, която е доста известна в Инстаграм, а неотдавна издаде и книга, написа Уикенд. Тя е със седем години по-възрастна от него и има три деца от двама разнообразни мъже.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР