Той изрази благодарност към всички спортисти и техните екипи за

...
Той изрази благодарност към всички спортисти и техните екипи за
Коментари Харесай

Спортният министър за скандалите в бокса: МОК трябва да решава по...

Той изрази признателност към всички спортисти и техните екипи за представянето им на Олимпиадата. Напомни какъв брой е мъчно достигането на Игрите поради огромната конкуренция.

 

" Имаме учредения да бъдем доста удовлетворени ", акцентира Глушков.

 

Всички младежи имат фантазии, сподели още той. И посочи, че има доста вдъхновяващи ориси, които са доказателство за това, че фантазиите и задачите би трябвало да се преследват.

 

" Тези гении, които показаха България на Олимпиадата, избраха страната ни непринудено, тъй като ние успяхме дружно с федерациите и клубовете успяхме да предложим такива условия, че те да реализират своите фантазии и резултати под флага на България ".

 

Поясни, че доста се радва за тях, тъй като те усещат България като собствен дом, а те самите като българи.

 

" Да, елементарно е да посрещаме и да се радваме на тези, които са постигнали триумфи, само че аз желая да кажа, че е още по-важно да посрещнем и подкрепим тези, които не са съумели да реализират резултати. За мен това е по-важно, тъй като те би трябвало да продължат упорития труд ", безапелационен бе отрасловият министър.

Във връзка със свадите по време на Олимпиадата в женския бокс Глушков беше безапелационен, че е трябвало този проблем да бъде решен преди началото им, с цел да не се стига до подобен проблем.

 

" Това хвърли голяма сянка върху спорта. Аз считам, че това е задача на МОК да бъде подготвен преди Олимпийските игри такива проблеми да бъдат ясни с регламенти, които не дават място за подозрения за недобрата част на спорта, която демонстрираха ", уточни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР