„Той измъчва хора“: Видео показва руски войници, които са съблечени голи и принуждавани да скубят трева

...
Нов видеоклип показва как командир на руска военна бригада тормози
Коментари Харесай

Нов видеоклип показва как командир на руска военна бригада тормози руски войници.

Войските във видеото са съблечени голи и принудени да скубят трева и да удрят с палки.

Войниците, разказващи видеото, оплакват ефекта от неудобството и твърдят, че това ще предизвика „бунт“.

A изглежда, че новопоявилото се видео показва как командир на руска бригада съблича войници голи и ги бие като част от ритуал на измама, който шокира дори войници, свикнали на суровото и жестоко отношение в руската армия.

Според WarTranslated, блогър отразявайки войната в Украйна, видео, споделено в четвъртък, показва офицер от 4-та танкова дивизия на Русия, близо до Москва, принуждавайки голи войници да скубят трева. Войници могат да бъдат чути да разказват видеото, критикувайки малтретирането – обичайно преживяване за руските наборници.

Видеото беше споделено от естонски блогър, базиран в Лондон, който отразява войната в Украйна. Първоначално беше споделено от руския издател Mobilization News, който каза, че не е ясно кога е заснето видеото.

„Те извикаха военна полиция и съблякоха мъжете голи“, казва един войник в записа, на превод от WarTranslated. „Хората са бесни, че той измъчва хора.“

„Майната му на този човек“, добавя войник.

Сградата, пред която са били войниците, е замъглена и полето за сондиране, показано наблизо са в съответствие с базата на 4-та гвардейска танкова дивизия в Наро-Фоминск, извън Москва. Тази дивизия претърпя тежки загуби в Украйна.

Вътрешен човек не може да потвърди кога е заснето видеото.

Матизма в руската армия има дълбока и на моменти фатална история.< /p>

Известно още като дедовщина, лечението обикновено се прилага към войници с по-нисък ранг и затруднява руската армия да набира млади мъже, които се страхуват, че могат да бъдат унизени или ранени от други руснаци.

Практиката съществува от векове, според The ​​Moscow Times, и руското правителство прие серия от реформи през 2008 г., насочени към изкореняване на практиката.

Историята продължава

Във видеото, публикувано в четвъртък, войниците, разказващи видеото, казаха, че се доближават до лимита си с поведението си.

„Ще получат бунт, ако продължат по този начин“, казва войник, разказващ видеото, според WarTranslated. „Всеки има ограничение.“

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР