Той изглежда добър, изглежда свестен, но наистина ли е такъв?

...
Той изглежда добър, изглежда свестен, но наистина ли е такъв?
Коментари Харесай

8 признака, че той е наистина свестен мъж

Той наподобява добър, наподобява почтен, само че в действителност ли е подобен? Всяка жена си задава тези въпроси, когато се среща с някого неотдавна. Приветливата усмивка и видимо общителното държание не са задоволителни, с цел да сте сигурни, че той е в действителност почтен. Има някои в действителност сигурни признаци в държанието му, които несъмнено демонстрират това.

Кои са те?

Той ви почита, а и освен вас

Ако един мъж се отнася с почитание към вас, това е очевиден симптом, че е на първо място почтен човек. Още по-добър знак за това е, в случай че той се отнася почтително към всички, познати и непознати. Възпитаните хора, притежаващи такт и сдържаност го вършат. На такива мъже може да се разчита в сложни моменти, написа Флагман.

Той приема „ не “ за отговор

Стабилният, прочувствено образован и балансиран мъж приема „ не “ за отговор. С него може да се спори на едно по-високо равнище и това е от голямо значение за хармонията в една връзка. Ако вашият сътрудник е подобен, имате шанс.

Той е толерантен

Свестният и естествен мъж е толерантен. Той не избухва, не ви предизвика, не демонстрира признаци на своенравие, не се отнася невротично към хората към себе си и вас. Това дава чувство за успокоение във връзката и ви кара да се чувствате уютно.

Той не упреква другите за неуспехите си

Един крепко стъпил на земята мъж поема неуспехите си с вдигната глава. Той проучва грешките си и събитията, които са довели до този неуспех, а не мрънка и не упреква другите за личните си неуспехи.

Той мисли преди да работи

Много скъпо качество, което демонстрира улегналост и аналитичност, които са от огромна значимост при взимането на каквото и да е решение в живота – от най-малките до най-сериозните.

Той не чака похвали

Обикновено комплексираните по някаква причина мъже чакат похвали, с които да покачат самочувствието си. Те освен ги чакат, само че и подканват половинката си да им ги прави. Мъжът без комплекси обаче реагира радикално друго. Той приема похвали на драго сърце, само че си проличава, че душeвността му не зависи от тях. Той е задоволително самонадеян.

Той е общителен към непознати

Един прелестен симптом на балансиран почтен мъж е неговото отношение към непознати, най-много от обслужващия личен състав. Например, в случай че сътрудникът ви унижава или нагрубява сервитьора при всеки комфортен случай, това е симптом на бездънен комплекс за непълноценност, който той потиска, като унижава други хора. Но в случай че се отнася с почитание даже към хора, които са под неговото обществено равнище, това е прелестен знак за прочувствена просветеност.

На него може да се разчита

Ако индивидът, с който се срещате или имате връзка е човек, посочил неведнъж, че на него може да се разчита във всевъзможни обстановки, радвайте се, тъй като той несъмнено е почтен мъж, с който може да се гради перспективна връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР