Той изчезна внезапно, след като гостувал на майка си. Няколко

...
Той изчезна внезапно, след като гостувал на майка си. Няколко
Коментари Харесай

Протести в Цалапица: Убиецът на Димитър Малинов е имал съучастници


Той изчезна ненадейно, откакто гостувал на майка си. Няколко дни по-късно тялото му беше открито покрай мястото, където е липсващ, заровено в спонтанен гроб.

Снощи в Цалапица десетки поданици излязоха на митинг. Той бе проведен във фейсбук и съвсем цялото село се събра пред читалището. 

Протестиращите обявиха, че са потресени каква свирепост е била проявена по отношение на младия мъж. Казват, че към момента се носят всевъзможни клюки, само че изрично настояват, че има забъркани други и не е самo обвиненият за убийството, който съумя да избяга в Германия.

По случая беше повдигнато задочно обвиняване на 30-годишен мъж, който е съумял да напусне страната няколко дни след убийството на Димитър. " Искаме правдивост, съответни и навременни ограничения. Всеки, който е забъркан, взел участие или просто премълчал, да бъде показан ", изясни протестираща, представена от Нова телевизия.

Според хората в селото с изключение на търсения 30-годишен Рангел Бизюрев, в убийството са забъркани двама братя близнаци, както и техния татко. Затова, откакто се събраха пред читалището, хората взеха решение да тръгнат към къщата им. 

Твърди се, че братята преди дни са напуснали селото и са се отправили към Черноморието. Хората от селото считат, че не е допустимо човек да извърши такова по тип закононарушение и да зарови мъртвец, без помощта на някого.

Пред къщата на близнаците пристигнаха и патрули на полицията.

Хората са недоволни и от неналичието на информация дали обвиненият е открит и арестуван. " Никой не приказва за водача на колата, в която се качва Димитър. Смятаме, че има съучастници. Искаме полицията обществено да цитира името на водача ", настоя друга протестираща.

Заподозреният не  е нямал персонален автомобил.

" Изисква се оптималната присъда за причинителя и за останалите лица ", акцентира неудовлетворен.

Рангел Бизюрев е разгласен за търсене с Европейска заповед. Има данни, че той е напуснал страната и се намира в Германия.

Според протестиращите в следствието е имало закъснение и не са взети навременни ограничения, с които закононарушението е можело да бъде предотвратено. Те са безапелационни, че ще излизат на митинги, до момента в който получат отговори и упорстват за обективни санкции за причинителя и забърканите.

Смъртта на 24-годишния мъж е настъпила вследствие на тежък побой, който му е бил нанесен на 20 юли към 22:30. Тялото му е открито заровено на към километър от мястото, на което последно е бил забелязан.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР