Той има съвсем лека визуална прилика с баща си -

...
Той има съвсем лека визуална прилика с баща си -
Коментари Харесай

Баща му беше един от първите български мултимилионери, вижте как живее наследникът му днес

Той има напълно лека образна аналогия с татко си - най-вече в очите и устните

Дарина Павлова изкара Нова година в компанията на фамилията, а дни след нея синът й Илия-Калоян Павлов, който е плод на любовта й с Илия Павлов, навърши 24 години.  „ Без значение от възрастта ти, ще те обичам безпределно. Толкова съм признателна на Бог, че избра мен за твоя майка. Честит рожден ден, сине “, написа щастливата майка честитка под фотография на двамата на плажа на морето, написа Лупа.бг.

В момента Павлова си почива в компанията на пластичния хирург Джовани Ангиолини и приятелки. От своя страна докторът не приказва за персоналния си живот, само че назовава Дарина „ дамата на сърцето си “.

Прави усещане, че Илия-Калоян Павлов се е трансформирал в много прелъстителен млад мъж. Той има напълно лека образна аналогия с татко си - най-вече в очите и устните. Казват обаче, че младежа, който наследи стотици милиони $ след разстрела на баща си Илия Павлов, имал съвършенно друг темперамент от този на мафиота. " За разлика от боса на " Мултигруп ", който си остана до поледно мутра, Илия-Калоян е внимателен и въобще не е нападателен. А има необикновен нюх за бизнес! ", разказват го негови другари.

Младият благородник живее от години в Америка, постоянно отскача при майка си в Рим, и доста рядко си идва в България. Знае се, че той от 2 години взе участие в ръководството на фамилните активи. Наследството на боса на " Мултигруп " се прави оценка на стотици милиони евро, които хитрата вдовица Дарина съумя да резервира и даже умножи, основавайки фамилен концерн, който се управлява от оправни мениджъри.

Според слуховете, посъветвана от предприемчивия си наследник от Илия Павлов, майка му Дарина вложила преди 6 години много огромна сума в биткойни - над 20 милиона евро, от което клана Павлови спечелили колосални дивиденти - над 600 милиона евро. " Тогава Илия-Калоян беше още възпитаник, само че имаше страховит усет за бизнес, който е запазил и до през днешния ден. Метнал се е на татко си, единствено където не е арогантна мутра, а ново потомство предпремач ", одумват го в бизнес средите. Смята се, че през днешния ден майката и сина са милиардери в активи, парцели и банкови сметки.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР