Той има малък проблем с килограмите и се нуждае от

...
Той има малък проблем с килограмите и се нуждае от
Коментари Харесай

Поли Генова с невероятна роля в “Smart Коледа”

Той има дребен проблем с килограмите и се нуждае от помощ, само че повече не мога да разкрия”, показа Поли Генова за първата българска коледна комедия, която изгрее на огромен екран в салоните из страната от 30 ноември.

В основните функции са още Калин Врачански, който феновете ще видят като ръководителя на приказната работилница за играчки Работливко, Кръстьо Лафазанов, който се превъплъщава в облика на Дядо Коледа и Константин Гигинов, който играе Марти. Стефания Колева, Станислав Пеев, Радослава Неделчева, Константин Икономов също са част от звездния каст, дружно с още доста млади и обещаващи артисти, а Поли Генова и Орлин Павлов имат особено присъединяване.

След като се снабди с поддържаща роля в „ Скъпи наследници “ и озвучи няколко анимации пък изпълнителката на If Love Was A Crime ще влезе в ролята на фитнес инструктор.

" Не може да си визиите какъв брой му отива на Кръстю Лафазанов ролята на дядо Коледа. Просто е прелестен ", анонсира певицата по БГ радио.

Сред останалите артисти, които ще разпознаем във кино лентата, са Калин Врачански (под шапката на Работливко), Константин Гергинов (Марти), Стефания Колева, Станислав Пеев, Радослава Неделчева, Константин Икономов и други Орлин Павлов също ще се разпише с дребна роля. Каква ще бъде тя обаче следва да разберем.

Режисьор на „ Smart Коледа “ е Мария Веселинова, а за направата на костюмите е виновна Антония Попова, с която Генова работи по визията си и за Евровизия през 2016 година.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР