Той идва от чужбина, и му личи. Има благороден, интелигентен

...
Той идва от чужбина, и му личи. Има благороден, интелигентен
Коментари Харесай

„Господин Х и морето“: кой ще устои да не бъде измамен?

Той идва от чужбина, и му проличава. Има доблестен, образован и учтив тип. Изглежда като най-хубавия учител, който едно елитно учебно заведение желае да си разреши, и мъж, за който всяка edna от нас може да мечтае.

Само че нищо от това, което се знае за него, не е истина. Той е мистериозният воин от новия сериал на NOVА „ Господин Х и морето “.

 сериали NOVA NOVA

Единственото несъмнено за него: в ролята e Калин Врачански , на който тя ужасно му отива. В облика на господин Деян Христов той е обаятелен, даже в моментите, когато не се старае, и се измъква също толкоз елементарно от обстановките, през които се постанова да минава с машинация.

В първия епизод на престъпната комедия „ Господин Х и морето “, показан пред публицисти, основният воин минава от една идентичност в друга – откакто към този момент е извършил проекта си с първата, му се постанова да бяга. По стичане на събитията господинът, чието същинско име следва да разберем, се озовава във Варна, където постъпва на работа в най-хубавото частно учебно заведение в града .

 сериали NOVA NOVA

Там с изключение на с ролята си на преподавател, Господин Х ще би трябвало да се оправи и с още четири дами, които няма да устоят на чара му . Без да наподобяват стереотипни, в домакините откриваме разнообразни лица на актуалната жена , които добиват компактност с играта на Александра Сърчаджиева, Станислава Николова, Доротея Толева и Ина Добрева .

Каквито и разлики да има сред четирите дами, сплотява ги пристрастеността им по новия преподавател на техните деца и персоналните упоритости, които постоянно ги карат да лъжат освен близките, само че най-много себе си . Последното се чака да бъде и урокът, който Господин Х ще би трябвало да научи по пътя си.

 Господин Х и морето NOVA

Предизвикателствата за него обаче не завършват до връзките с противоположния пол. Заради едно (но не и единствено) свое закононарушение Хамелеона, както е именуван Господин Х от няколко подземни фигури, е настойчиво преследван . Като негови врагове ще гледаме Стефан Щерев в ролята на предприемач, могъщ и въздържан, само че безапелационен в дейностите си, и Стоян Радев , който знае по какъв начин да ни накара да настръхнем, а този път го прави с ексцентрична визия на мафиотски необут.

Друг живописен воин в сериала е шефът на учебното заведение със звучното име Игнат Масларов. В облика му влиза артиста от Сатиричния спектакъл Светломир Радев , който разсмива със самочувствието и несъгласията у героя, борещ се за новаторско (но по свои представи) обучение.

 Господин Х и морето NOVA

Eкипът на „ Господин Х и морето “ акцентира, че сериалът не е ситуационна комедия – с изключение на престъпния детайл, сценаристи и режисьори натъртват на драма и смях, подбудени обаче от характерите на героите . За цялостното си въодушевление сериалът се въодушевява от златни български комедии, като отдава респект на този позабравен у нас род и страстите, които той носи, само че с взор към модерни тематики и проблеми.

Историята ни придвижва във Варна, където „ Господин Х и морето “ е съвсем напълно сниман . Това става мотив да забележим на екран надарени артисти от Драматичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “ като Веселина Михалкова и Валентин Митев . Глътка многообразие ще е да гледаме сериал, който да ни придвижва из улиците на морската столица (моля, правете го по-често!).

 нов сериал български сериал Фалшив воин Нова телевизия NOVA NOVA

Трудно ще устоите на „ Господин Х и морето “ след първата му серия , а от фрагментите за идващия епизод чакаме да става освен занимателно, само че и трагично. Затова и ми става малко тъжно, че сериалът ще има единствено 12 серии . Но таман откакто се сбогуваме с Господин Х, към този момент ще ни чака морето.

„ Господин Х и морето “ стартира на 1 март от 20:00 ч. по NOVA и ще се излъчва всеки петък.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР