Той и изпълнителният директор на сините Павел Колев си стиснаха

...
Той и изпълнителният директор на сините Павел Колев си стиснаха
Коментари Харесай

Валери Божинов разплака Враца на сбогуване

Той и изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев си стиснаха дефинитивно ръцете, откакто няколко дни водеха договаряния. Така през днешния ден футболистът ще подпише контракт за година и половина, след което незабавно ще излети за Кипър. 32-годишният футболист ще дойде в Агия Напа, с цел да се причисли незабавно към новите си съотборници.

Божинов се завръща на " Герена " пет години по-късно, откакто през 2014 година беше част от отбора за първите осем месеца от годината. Вчера Божинов тренира за последно под управлението на татко си Сашо Ангелов, след което се контракти дефинитивно със " сините ", които му бяха сложили ултиматум. Шефовете на Левски желаеха финален отговор от него точно в сряда.

Нападателят, който се привърза доста към врачани, които му подадоха ръка в тежък миг, прочувствено се сбогува с почитателите и съотборниците посредством своя Инстаграм: " Искам да благодаря на моите съотборници от Ботев Враца! На всички почитатели за безрезервната поддръжка, на моя татко Сашо Ангелов и не на последно място на кмета на гр. Враца Калин Каменов! Изживях прелестни мигове тук! Ще ви вардя в сърцето си ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР