Той го призова да спре да дава акълСлед като партията

...
Той го призова да спре да дава акълСлед като партията
Коментари Харесай

Тома Биков с тежко обвинение към Асен Василев

Той го прикани да спре да дава ум
След като партията записва листите си за София в идните парламентарни избори, Тома Биков от ГЕРБ хвърли тежки обвинявания против някогашния вицепремиер и финансов министър Асен Василев.

„ Асен Василев направи задоволително, с цел да бъдем в тази тежка рецесия и за мен би било добре да спре да дава ум “, безапелационен бе той.



Поводът за това му изявление стана въпросът дали България е в добра позиция, с цел да резервира слотовете за танкери в Гърция, както твърди Асен Василев.
По думите на Биков ексфинансовият министър е объркал 3 бюджета и е „ забъркал каши “, които идващите години може би страната ще се пробва да взема решение.

„ Така че за слотовете, аз нямам оперативна информация, тъй като ние не сме в ръководството, само че се надяваме да не останем без газ през зимата “, уточни Биков.

Той напомни, че препоръчаното от тях решение изисква време.
„ Нашето държавно управление 2018-та е резервирало 500 милиона куб. метра газ в Гърция, можем през „ Балкански поток “ да създадем търг за милиард и половина, имаме и 1 милиарда азерски газ – апропо, контракти, подписани не от Асен Василев и Кирил Петков, а от Бойко Борисов, а част от тях и от Георги Първанов.
Имаме и газовата връзка с Гърция, която нашето държавно управление стартира да построява, а Кирил Петков забави “, заключи Биков.

Факт е обаче, че държавните управления непрекъснато си трансферират виновността като парещ картоф, а в действителност резултатите са налице или по-скоро – резултат няма.
Източник: lupa.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР