Той е задържан вчера за 72 часа, но предстои да

...
Той е задържан вчера за 72 часа, но предстои да
Коментари Харесай

Гръмна Сега: България Замръзна! Изн*силиха Жестоко И Убиха Жена!

Той е арестуван през вчерашния ден за 72 часа, само че следва да му бъде поискана непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ". По думите на Вълков досъдебното произвеждане за ликвидиране е било формирано в края на май 2017 година, когато инцидентни хора са намерили в местността " Турлата " край Троян останките от човешко тяло и облекла. Назначената в началото антропологична експертиза на кости е посочила, че става въпрос за мъж.

Това било опровергано при последвалата физико-химична експертиза в Научноизследователския институт по криминалистика, съгласно която останките са на жена. Направена била връзка с оповестената на 30 януари 2016 година за общодържавно търсене 58-годишна троянка.

В региона на черепа е открита рана, като в началото се е считало, че е от рухване, а по-късно последвалите експертизи са потвърдили, че е вследствие на удар върху черепа с револвер, като били открити капсулни микрочастици.

Направен бил психопрофил на възможния причинител и се е стигнало до 30-годишния мъж. Той е имал противозаконен газов револвер, поправен на военен. Оръжието било открито в него през май 2017 година, като е бил наказан на една година затвор за владеене на нелегално оръжие.

При следствие на убийството е открито съвпадане сред откритите капсулни микрочастици в региона на раната на убитата и револвера на 30-годишния мъж. В него са открити и движимости на жертвата. Вълков сподели още, че няма връзка сред жертвата и причинителя. „ Жената, прибирайки се от работа, е обичала да се разхожда в региона на убийството. Тялото й е било оставено в дере, покрито с шума. Има безапелационни данни, че е била изнасилена преди да бъде убита “, добави окръжният прокурор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР