Той е всеобщ любимец на зрителите на Сървайвър, но е

...
Той е всеобщ любимец на зрителите на Сървайвър, но е
Коментари Харесай

Зрителите в шок: Гонят Филип Буков от Сървайвър, припадъците му станаха опасни!

Той е повсеместен любим на феновете на Сървайвър, само че е заставен да напусне формата. Става дума за сладура на родното кино Филип Буков, по който въздишат стотици девойки, на момчета му завиждаха. Е, последното към този момент очевидно не важи, тъй като се оказа, че Филип не е толкоз " кокал п@ч ", за колкото го мислихме.

Разбира се, това не е казано с насмешка, а със угриженост, тъй като всеки организъм е друг и няма значение от какъв пол си. За разлика от дамите във формата като една яка Божана Кацарова да вземем за пример, Буков припадна и то нееднократно. Цели четири са припадъците му досега, а последния път даже не се появи измежду останалите в ефир.

Наложи се Ваня Джаферович да изясни, че артистът е в болница по неотложност и положението му е овладяно, само че съществено. Явно Филип не е в положение чисто здравословно да издържи на напъна в играта, още повече, когато е комбиниран със свиреп апетит.

" Той е сбъркал доста като се е подложил на режим за намаляване преди Сървайвър. Мислил е, че по този начин ще стане по-жилав и устойчив, само че действително е трябвало да наддаде на тегло, с цел да има ресурси. Сега е станал непохватен като момиче и в случай че остане в предаването, може съществено да повреди здравето си ", разясняват източници от кухнята на формата.

Все още се разисква дали Филип ще напусне и ще се върне вкъщи, само че вероятността това да стане, е голяма. Е, най-малко приятелката му ще е удовлетворена.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР