Той е усмихнат и позитивен и е готов винаги да

...
Той е усмихнат и позитивен и е готов винаги да
Коментари Харесай

Иван Станев: Мечтая за шампионска титла с Хебър

Той е ухилен и положителен и е подготвен постоянно да помогне в съдбоносен миг. Направи го и за националния тим. Демонстрира своя професионализъм и като играч към този момент на Хебър. Иван Станев пристигна в Пазарджик през лятото и е измежду най-успешните прехвърляния на пазарджишкия клуб, като играе на поста разпределител.


Любимият спорт на Иван Станев като дете е футболът. Повече от 20 години от живота му обаче към този момент са свързани с волейбола. Едва 15-годишен Иван Станев дебютира за мъжкия тим на бургаския Нефтохимик.

Иван Станев става първенец с тима на Нефтохимик през 2007 година. Освен с Нефтохимик, волейболистът записва триумфи и с националния тим. През 2011 година отива да играе в Иран, където се състезава 5 години в разнообразни тимове.
Това, което най-вече липсва в Иран на Иван Станев е брачната половинка му и неговите синове. Макар да има много положителни оферти къде да продължи кариерата си след Иран, Иван Станев избира Хебър. Искам дружно са реализираме триумфи, споделя капитанът на пазарджишкия отбор.

" Опитвам се да бъда спокоен на игрището и да оказвам помощ на съотборниците си, въпреки че по темперамент съм експлозивен ", признава разпределителят.

Всяка свободна минута Иван Станев желае да може да отделя за своето семейство. Релаксира с компютърни игри, само че не оставя на назад във времето и висшето си обучение. Един ден желае да стане треньор по волейбол.

За бъдещите проекти има време. Сега Иван Станев мечтае за шампионска купа с Хебър и е уверен, че може да я завоюват.

Повече за Иван Станев и какво разкрива той за себе си и бъдещите си проекти вижте във видеото тук
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР