Той е спортна икона. Той е жива легенда в света

...
Той е спортна икона. Той е жива легенда в света
Коментари Харесай

„Управление на предизвикателствата” от Владимир Кличко и Щефани Билен – уроците на шампиона

Той е спортна икона. Той е жива легенда в света на бокса. Той е олимпийски и международен първенец, държи редица върхове и има единствено 5 загуби против 64 победи. Той е Владимир Кличко. И като се изключи че принадлежи към най-почитаните спортни звезди в света, като предприемач сполучливо ръководи интернационална мрежа от компании.

В своята първа публична автобиография именитият боксьор споделя с читателите няколко елементарни стъпки, които да ги отведат към триумфа.

„ Управление на предизвикателствата” е на практика справочник, основан от международния първенец в съавторство с журналиста Щефани Билен. В първата си част той предлага занимателен роман за детството на спортиста, прекарано в състезателен пансион в Съветския съюз, и за някои от най-ключовите моменти в спортната му кариера.

Във втората част на книгата Кличко се концентрира върху няколко елементарни правила, с които може да превърнете решаването на провокациите в метод на живот.

Допълнение към книгата са практическите образци и публикации от разнообразни спортни мениджъри, бизнесмени и другари на създателя, в това число и Арнолд Шварценегер.

Със заключението на Шварценегер и специфичното обръщение на Владимир Кличко, прикрито в QR код на книгата, „ Управление на предизвикателствата” е предложение за взаимна работа, шерване на ноу-хау по един приветлив, почтен и изпълнен с доста емпатия метод.

„ Владимир постоянно е чувал отрицателни гласове към себе си – хора, които не са му вярвали. Но той е бил задоволително интелигентен, с цел да не слуша тези песимисти, хората, които споделят „ не “. Винаги е знаел каква е визията му за нещата. И в бъдеще ще продължава да е по този начин.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР