Той е син на бивш министър-председател, горд собственик на новия

...
Той е син на бивш министър-председател, горд собственик на новия
Коментари Харесай

Еуан Блеър - от син на премиер до собственик на бизнес за 700 милиона и член на Ордена на Британската империя

Той е наследник на някогашен министър-председател, горделив притежател на новия си дом за 22 милиона в Западен Лондон и в сряда, единствено на 38 години, Еуан Блеър бе награден с участие в Ордена на Британската империя за своите заслуги в областта на образованието.

Най-възрастното дете на Тони Блеър за пръв път притегли погледите към себе си като младеж, когато полицията го откри пийнал и в несъответстващо положение на Лестър Скуеър след празненствата за завършването на профилираните му изпити GCSE през 2000 година.

Години по-късно образованието остава водеща тематика около него, само че по друг метод - създател е на бизнес, в който хората се образоват да правят дадена работа, до момента в който в същото време имат на практика задания и получават заплата по време на процеса. Компанията му е оценена на 700 милиона паунда. От тази позиция, той има и финансов интерес в това просветителната система да се развива.

" Със сигурност би трябвало да се уверим, че следим развиването на учениците, само че не е нужно това да се случва през актуалната вманиеченост по GCSE " - разяснява той срещата на Times Educational Commission през май. Според него актуалният модел не е задоволително ефикасен.

Бащата на Еуан беше определен за министър председател през 1997 година, откакто даде обещание неговите три съществени целта да бъдат " обучение, обучение и обучение. " Една от задачите му бе да се увери, че 50% от хората, които приключват гимназия, ще влязат и в университет. Това не бе реализирано до 2019 година.

Блеър младши обаче има вяра, че " обсебването в това, че академичното обучение е маркер за капацитета и гения на хората " стопира развиването на малцинствените групи и не обслужва потребностите на работодателите в цифровата епоха.

" Когато гледаш към тези 50%, концепцията бе, че колкото повече хора влязат в университети, толкоз повече ще получат положителни благоприятни условия и ще могат да създадат прехода сред постоянно образование и работа, " разяснява той проблема пред Telegraph. " Не се случва по този начин. Много студенти се озовават на позиции, които не изискват особени умения и тапия. Получаването на тапия не ти подсигурява сигурна работа. "

Блеър учи антична история в Бристолския университет, преди да влезе в Йейл. Разказва, че въпреки да " не е обичал да учи ", до момента в който е израствал единственият път до високопоставена работна позиция е изглежал през университетите. Идеята за основаването на бизнеса му, Multiverse, идва откакто напуща първата си работа в капиталовата банка Morgan Stanley.

" Често споделям на хората, че започнах кариерата си в капиталовото банкуване, където структурурах корпоративни задължения и деритиви. Бях въоръжен с тапия по антична история и магистър по интернационалните връзки - тези неща не ме научиха по какъв начин да си правя работата, " показва Еуан по време на London Rising през 2021 - конференция, на която се дискутира по какъв начин британската столица да се възвърне след края на пандемията. " Преминах през образование на място, на което научих всичко, което знаех за работата. "

Бизнесът му, основан с негова другарка Софи Аделман през 2016, предлага " същинска и надеждна опция, която може да се конкурира с университетите ".

Multiverse свързва своите претенденти с повече от 300 работодатели, измежду които Гугъл, Фейсбук, Morgan Stanlet и Depop. Предлага им образование в практическа конюнктура, което е в съотвествие с потребностите на чиновниците, както и самостоятелни ментори, извънкласни действия и общности, сходни на тези, към които можеш да се присъединиш в университета.

Блеър твърди, че се е случвало младежи да се откажат от място в Оксфордския университет, с цел да е причислят към неговата система.

 Синът на някогашният министър председател има малко под 50% от акциите в компанията, което значи, че неговият дял е оценен на близо 350 милиона паунда - доста повече от положението на татко му, което е изчислявано на 60 милиона.

Наскоро употребява част от благосъстоянието си, с цел да закупи 5-етажна къща в Лондон за 22 милиона. В нея разполага със седем спални, които дали със брачната половинка си Сюзан Ашман и двете им деца. В подземието има закрит басейн, фитнес и гараж, който може да приюти няколко коли.

Фен на футболния " Ливърпул " от дете, той избира да се облича в стила на ИТ шефовете от Силициевата котловина - носи тениски на марката Multiverse или суичъри с дънки и постоянно - цветни кецове. Веднъж споделя, че има бандирана връхнина в съвсем всеки цвят, " с цел да може да носи друга всеки ден ".

Получава доста похвали приоритизирането на за обществената еластичност на Multiverse - 53% от учащите се са цветнокожи, а 36% идват от по-беден генезис. През предходната година бе назначен в държавна работна група, която цели да усъвършенства социално-икономическото многообразие в областта на финансовите услуги.

Твърди, че задачата му в живота е " да се увери, че през идващото десетилетие най-хубавите работни позиции не отиват при същите хора, при които са отивали и през предишното. "
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР