Той е силен! И го е показвал през годините! И

...
Той е силен! И го е показвал през годините! И
Коментари Харесай

Михайлович мотивира от болницата. Треньорът не изпуска от поглед "Болоня"


Той е мощен! И го е показвал през годините! И е побеждавал! И се е изправял, когато е губил! Синиша Михайлович сигурно е човек, който може да служи за образец, а италианския футболен " Болоня " да се гордее, че го има за треньор.

Михайлович разгласи преди седмица, че се постанова още веднъж да влезе в болница, защото левкемията се е завърнала в живота му. Той се лекува от страшната болест в интервала 2019-2020 година, като по-късно седна на скамейката на " Болоня ". Сега сърбинът не може да е с отбора, само че това не значи, че няма да извършва отговорностите си! Той продължава да следи подготвителния развой и да организира по този начин значимите мотивационни речи преди всеки мач.



" Болоня " гостува на " Милан " в понеделник (4 април).

Михайлович се включи след последната подготовка на отбора, с цел да даде последни директиви.



" Включвам се, тъй като последният път доста от вас бяха с националните си тимове и ще повторя още веднъж това, което споделих. Няма да бъда с вас физически, само че в болничното заведение имам връзка с камерите, които ми демонстрират мачовете и тренировките. Оставам непрекъснато по отношение на тима. Всички неща, които до момента правихме, не престават. От болничната стая ще се боря за вас, няма да отстъпя и сантиметър и съм сигурен, че когато излезете на терена, вие ще се борите за мен. Ако към този момент един път успяхме да победим - аз в болничното заведение, а вие на терена с добра игра, значи можем и повторно! ", съобщи Михайлович.

" Животът не се живее без проблеми, а без те да ти въздействат. Той не е права линия, от време на време кривва, има възходи и спадове, дупки, в които можеш да паднеш, само че постоянно би трябвало да имаш силата да продължиш. Точно в най-тежките моменти се вежда смелостта и реакцията на човек. Когато има проблем, всеки от нас има два изхода. Първият е сразяващ - да се жалваш, да изгубиш религия, да се откажеш. Вторият е градивен. При него са значими позитивното мислене и деяние. Ето, аз пребивавам в болничната стая 3Х3 метра, само че знам, че това е краткотрайно, имам вяра в себе си, имам вяра на докторите. Ентусиазиран съм и знам, че ще победя. Заедно ще победим. Ако ви дотрябвам - тук съм. Ако аз би трябвало нещо да ви кажа - ще бъдете тук. Най-важно е да не се предаваме. Нито аз в тази стая, нито вие на терена вкъщи или при посещение ", добави той.



Михайлович съобщи, че е наясно, че мачът с водача в класирането на Серия " А " " Милан " ще бъде сложен, само че има вяра на своите момчета. " Болоня " е на 12-та позиция в подреждането.

Мачът е в понеделник (4 април) и може да го гледате директно по RING от 21:45 ч.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР