Той е шестият български актьор, влязъл в образа на Левски.Наричат

...
Той е шестият български актьор, влязъл в образа на Левски.Наричат
Коментари Харесай

Веселин Плачков: Аз без жена си не желая да излизам, да почивам, да живея

Той е шестият български артист, влезнал в облика на Левски.

Наричат го усмирения гамен, бунтаря и скандалния секссимвол. Веселин Плачков обаче не е нито една от тези остарели концепции. Той знае по какъв начин да не прави скучни изявленията. А неговата рядка дарба да комбинира неустрашимост с накърнимост прави наличието му на екрана запаметяващо се.

В седмицата, в която артистът навърши 42 - той приказва за предишното, срама, прошката, митовете, етикетите и категориите. За истината в политиката и славата. За любовта с дамата на живота му - Мариана Попова и хейта, на който са подложени в обществените мрежи.

„ Хората не знаят за страховете ми. А те са толкоз мощни, че са ми съществена движеща мощ от заран до вечер. Страхът от забравата, че си жив и имаш някакви мисли и усеща. Забравата от това какво сме си дали обещание. Друго главно, от което ме е боязън - е смъртта”, показа той, предава

Плачков отговори и на въпроса кои легенди, етикети и категории не са правилни за него: „ Много съм се смял, че съм наркоман. Нещо, което е доста надалеч от мен. Няколко неща не съм правил през живота си - това са опиатите, платената обич и хазарта”.

В днешните времена артистът описа, че му става все по-трудно да комуникира с хората. „ Много ми е мъчно да излизам от у дома. Не желая. Притеснява ме безсмислието, безцелното битие. Цялото това отрицателно отношение. Буквално ме втрещява всичко, което се случва. Всичко, което притежаваме, без дух и нематериалност - няма никаква стойност”, счита той.

„ Весо е мъж под чехъл. Бравос, удариха джакпота с този разбор. Аз в действителност съм мъж под чехъл. Аз без жена си не искам да излизам, не искам да пребивавам, не искам да почивам. Както се оказа - и тя без мен. На доста места ни споделят „ вие, кламерите”. Винаги сме заедно”, показа за връзката си с Мариана Попова. „ Виновни сме, че доста се обичаме и сме си двамата”, добави той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР