Той е само на 31 години и управлява състояние от

...
Той е само на 31 години и управлява състояние от
Коментари Харесай

Вижте кой е най-желаният ерген в света

Той е единствено на 31 години и ръководи положение от 12 милиарда евро. Той е кръстник на принц Джордж и притежател на испанското имение " Ла Гарганта " в Сиудад Реал, където се срещат почетният крал Хуан Карлос и любовницата му Корина Ларсен. Семейството му влага в Испания от 90-те години на предишния век, само че Хю Гросвенър реши да постави завършек на този дълъг стадий.

Седмият херцог на Уестминстър принадлежи към една от най-могъщите династии в Обединеното кралство и макар младостта си е един от най-големите земевладелци в страната си. Приблизителното положение от 12 милиарда евро обаче не се дължи само на отличната му обществена позиция, а на поредност от бизнес решения, взети от татко му Джералд Гросвенър.

През 1996 година Джералд, шестият херцог на Уестминстър, започва своя испански план посредством организацията за недвижими парцели " Grosvenor Estate ". След гибелта му през 2016 година неговият наследник Хю Гровнър наследи тази империя, която има повече от 1500 парцела в 60 страни. Сега, съгласно El Confidencial, компанията ще приключи напъните си да подтиква испанския си бизнес, оставяйки настрани градските планове в Мадрид, по-специално в кварталите Саламанка и Шамбери, които го вълнуваха в предишното, написа " Телеграф ".

Източници от неговото обграждане оповестиха, че това е решение, стимулирано от слабата рентабилност на градските му планове - испанският му филиал генерира смехотворни суми, когато не търпи загуби. Поради тази причина младият предприемач е решил да насочи напъните си към градове като Париж или Лондон, където прогнозите за пазара на парцели са по-привлекателни.

Независимо дали в Мадрид, Лондон или Токио, Хю Гросвенър е един от най-търсените златни ергени в света. Роден през 1991 година в Уестминстър, той е единственият наследник в фамилията си, заради което е и правоприемник на купата. Въпреки това, както херцогът, по този начин и сестрите му, две по-големи и една по-млада, имат равни дялове в фамилния бизнес. Той обаче е главното очевидно лице на херцогството.

Кръстникът на бъдещия крал на Обединеното кралство, принц Джордж, първородния наследник на принц Уилям и Кейт, има близки връзки с Уиндзор. През 2012 година Хюи, както е прочут след околните си, се радва на блестящ рожден ден, проведен от татко му на цена за шест милиона евро. За да отпразнува пълнолетието си, навършвайки 21 години, аристократът се обкръжи с повече от 500 именити посетители, в това число тогавашния му другар принц Хари.

До началото на пандемията беше всекидневно херцогът постоянно да се среща с принцовете Уилям и Хари, доста пъти точно в испанското му извънредно ловно имение " Ла Гарганта ", пространство от повече от 15 000 хектара, ситуирано в Сиудад Реал. Това е най-големият резерват в Испания и в него идват аристократи и крале от целия свят. Де факто това е и мястото, на което почетният крал на Испания в заточение Дон Хуан Карлос среща дългогодишната си държанка Корина Ларсен.

Що се отнася до сантименталния живот на младия мъж, в предишното Хю Гросвенър има връзка с Хариет Томлинсън, съученичка, с която стартира да се среща през 2017 година. Двойката не е виждана дружно от няколко години и се носят упорити клюки, че романсът им от дълго време е завършил. В момента Хариет Томлинсън е съветник и пази поверителност по отношение на персоналния си живот.

Възпитаник на Нюкасълския университет по ръководство на земята, Хю Гросвенър е първият херцог на Уестминстър, получил университетска степен. За него съучениците му настояват, че е непретенциозен и любознателен, дотам, че никой не знае, че е херцог-наследник с най-голямото положение на земя и парцели в Англия. Наследство, което даже превъзхожда това на Уиндзорите.

Освен че е разпален по света на бизнеса, херцогът се увлича от занимания като лов, крикет и футбол. Освен това обича да прекарва зимните сезони в " Ла Гарганта ", а лятото в италианския курорт Портофино. Що се отнася до неговите персонални дела, той е доста зает с климатичните промени и друга благотворителни начинания. Доказателство за това е подаяние, което Хю направи по време на пандемията. Той даде повече от 10 милиона паунда в поддръжка на английската здравна работа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР