Той е само на 14 години, но вече приключва с

...
Той е само на 14 години, но вече приключва с
Коментари Харесай

Той е само на 14 години, но Илон Мъск го нае на пълен работен ден

Той е единствено на 14 години, само че към този момент завършва с образованието си – приключва информатика в Санта Клара, Калифорния. Вече е практикувал във водеща софтуерна компания, в този момент стартира работа при Илон Мъск, пише . Кой е Кайран Куази?

Той стартира следването си преди три години, когато е едвам на 11 . Сега се дипломира по специалността информатика и единствено на 14-годишна възраст към този момент е инженер .

Така стартира обява на АРД за 14-годишния гений Кайран Куази. Идния месец той би трябвало да стартира работа на цялостен работен ден в галактическата компания SpaceX на Илон Мъск, научаваме от обявата.

Вундеркинд

Когато е на 2 години, той към този момент сформира цели фрази. В трети клас родителите и учителите му виждат, че това, което му дава учебното заведение, в неговия случай е извънредно незадоволително. Затова детето стартира да взима специфични уроци.

В четвърти клас към този момент владее 19 езика за програмиране, споделя самият Куази в изявление за канал в Ютюб. А по-късно в университета дори започва да дава уроци по диференциално и интегрално броене, тригонометрия, статистика и компютърно програмиране.
От юли на работа в SpaceX

През юли Куази ще стартира работа в компанията на Илон Мъск SpaceX. За тази цел той ще се реалокира с майка си в Редмънд, щата Вашингтон. Отделът, в който ще работи момчето, е " Старлинк "  - там той ще се грижи за сателитните технологии. Работното му време ще е 40 часа на седмица - законите на щата Вашингтон в САЩ не разрешават на хора на неговата възраст да работят повече от това.

След две години Кайран Куази ще може да изкара шофьорска брошура, след четири ще може да гласоподава на избори, а след седем ще може да изпие и първата си бира, показва шеговито АРД.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР