Той е с десетина години по-млад от 37-годишната звезда на

...
Той е с десетина години по-млад от 37-годишната звезда на
Коментари Харесай

И Таз Добра! Забулиха Позабравената Фолкпевица Райна!

Той е с десетина години по-млад от 37-годишната звезда на „ Пайнер ”, само че това не ги стопира.

Боецът е разпален фитнес фанатик, а Райна тренира дружно с него. Изпълнителката на „ Зле те слушам ” и боецът са от една зодия – Везни. И това е една от аргументите да се схващат доста добре, доверяват близки на двойката.

Първоначално 37-годишната хубавица не пускаше напоителни фотоси в обществената мрежа. За сметка на това младото й гадже не спираше да разгласява общи снимки и да се хвали с известната си другарка, написа " Разкрития ".

Изпълнителката е щастливо влюбена и няма срещу да демонстрира настоящата си обич. Досега пайнерката криеше мъжете до себе си, само че към този момент е решила да се разкрие.

За мъжът до нея се знае, че е някогашен боксьор и балкански първенец. Към днешна дата се занимава с известните смесени бойни изкуства – ММА.

След връзката си с сътрудника си Константин, Райна все удряше на камък в любовта. Често пъти името й бе свързвано с танцьори от разнообразни риалити формати, в които и тя участваше. Но певицата по този начин и не удостовери, че е имала освен това от професионални връзки с тях.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР