Той е роден на 16 април 1989 година и е

...
Той е роден на 16 април 1989 година и е
Коментари Харесай

Ботев преговаря с капитан на отбор от МЛС

Той е роден на 16 април 1989 година и е младеж на Риека. От 2013 до 2018 година е бил част от Унион Берлин, откъдето минава в американския Солт Лейк, на който е капитан от началото на 2022 година.

В началото на юни Крайлах е опериран, само че към този момент е възобновен и се чака да мине сполучливо медицинските прегледи в Коматево. Той има контракт с клуба от Щатите до края на годината, само че се чака да контракти неговото преустановяване и да укрепи " канарчетата " като свободен сътрудник.
 Ботев показа нападателя, който ще взема решение проблемите на тима в офанзива Ботев показа нападателя, който ще взема решение проблемите на тима в офанзива
към този момент показа публично различен състезател от страната финалист от последния Мондиал. Нападателят Мартин Секулич подписа, откакто бе изплатен от втородивизионния Рудеш.
 Ботев Пд взе французин, праща го в дубъла Ботев Пд взе французин, праща го в дубъла
В понеделник " жълто-черните " привлякоха и бранителя Хуго Бернард Ази, който е младеж на Монпелие. Бранителят бе част от подготвителния лагер на в Турция, а от клуба прецизират, че през този сезон Ази ще играе за дублиращия отбор на пловдивчани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР