Той е решил да се върне при майката на децата

...
Той е решил да се върне при майката на децата
Коментари Харесай

Казах на Мария, че я изоставям и тя откачи, разкри Миро

Той е решил да се върне при майката на децата си

Мирослав Соколов не счита да се признава пред съда за отговорен, макар че това сигурно ще го избави от ефикасна присъда. Той е решен да потвърди, че същинският изверг в цялата тази история е Мария, написа Уикенд.

Защитата ще развие доктрина, съгласно която певицата е същински нападателната в двойката, а брачният партньор й единствено се е защитавал. Дори към този момент адвокатката на Миро е намерила претекст за целия скандал.

Лихварят е подготвен да твърди, че целият побой над фолк фивата е бил при самоотбрана. Мирослав твърди, че е съобщил на брачната половинка си, че я изоставя, с цел да се върне при някогашната си Вая, от която има две деца. Тогава фолк дивата откачила, почнала да удря мъжа си, да го наскърбява и той я спукал от пердах, с цел да се отбрани.

Миро не желае да признае, че е пребивал 40-годишната пайнарка. По неговите думи той единствено се защитил, без да я допре. Припомняме, че Миро и Мария са дружно от 2 години. За този къс интервал тя съумя да го накара да се оженят. Интересното е, че Вая
Всичко за Вашата сватба
очевидно ще играе роля в съда. Тя още веднъж е приела мъжа си и домашният арест на Миро се организира точно в лицето на първия мъж.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg