Той е принцът на Уелс, бъдещият крал на Великобритания, съпругът

...
Той е принцът на Уелс, бъдещият крал на Великобритания, съпругът
Коментари Харесай

Най-сексапилният плешив мъж за 2023 г. е...

Той е принцът на Уелс, бъдещият крал на Англия, брачният партньор на Кейт Мидълтън и бащата на Джордж, Шарлот и Луис, само че това надалеч не са единствените трофеи, с които принц Уилям може да се похвали. Съвсем неотдавна му беше дадена нова, която надали са очаквали доста хора, а точно най-сексапилният плешив мъж в света за 2023 година
 Патрик Демпси и провъзгласяването му за най-секси мъж на годината от списание People
Ето кой е най-секси мъжът на годината

Честито на спечелилия

За да вземе купа, Уилям детронира Вин Дизел от първото място. Други топ кандидати включват Джейсън Стейтъм и Джеф Безос. Класацията, формирана от Reboot е основана на няколко критерия. Един от тях е на това какъв брой интернет търсения са подхванали хората за " без риза " или " голи " фотоси на някои от въпросните плешиви господа. 

Освен това Reboot проучва височината, чистата стойност на известните плешиви мъже и до каква степен те подхождат на математическото " златно сечение ", което сякаш демонстрира " идеалните " пропорции, употребявани в известни творби на изкуството.
 Снимка 632508

След това те употребяват различен индикатор, а точно " факторът на искра ", с цел да дефинират излъчването на всеки кандидат. Но това не е всичко. По време на проучването се съпоставя и междинната периодичност на гласа им, като се ревизира какъв брой е покрай хипотетичния блян от 96 херца. " Уилям зае първото място по всички индикатори, само че откривателите също настояват, че той е доста по-секси от другите високопоставени кандидати ", оповестява The Mirror.
анкета
Кого от мъжете, определени от People през последните години, намирате за най-секси?
Патрик Демпси Крис Евънс Пол Ръд Майкъл Б. Джордан Никой от тях не ми е секси
Патрик Демпси

Крис Евънс

Пол Ръд

Майкъл Б. Джордан

Никой от тях не ми е секси

Ето по какъв начин наподобява топ 10 на най-сексапилните плешиви мъже в света за 2023 година:
Принц Уилям Вин Дизел Джейсън Стейтъм Самюъл Л. Джаксън Джеф Безос Майкъл Джордан Дуейн Джонсън Шемар Мур Шакил О " Нийл Тери Крюс
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР