Той е полицай, а загиналата му съпруга - учителка по

...
Той е полицай, а загиналата му съпруга - учителка по
Коментари Харесай

Свидетели на катастрофата със загиналата учителка: Шофьорът срещу нея криволичел на пътя преди удара

Той е служител на реда, а починалата му брачна половинка - учителка по специалност.

33-годишната Янита седи на предната седалка, когато двете коли се блъскат челно на прав сектор на пътя и то денем. Тя умира на място. Зад кормилото е била Зад кормилото е била 53-годишната майка, която е в болница с пострадвания. В колата са били и двете деца на починалата жена - на 5 и 8 години, които са надлежно с черепно-мозъчна контузия и комоцио.

" Децата все още са отвън заплаха за живота. Състоянието им е устойчиво. Лечението им продължава, само че душeвността им е разрушена ", споделя опечаленият татко.

Челната злополука стана малко преди 15 часа на 9 март в пътната права Бургас-Средец - в региона на разклона за Черни връх, а повода - ненадейно нахлуване на автомобил БМВ в насрещната на лента, който удря автомобила с младото семейство.

В деня на случая фамилията се подготвяло да чества рождения ден на дребната щерка. На идващият ден обаче Иван Дошев провел погребението на брачната половинка си.

" След това трябваше да превъзмогна болката и да се кача в болничната стая с усмивка на лицето и торта в ръцете. Но тя ме попита къде е майка ѝ и за какво я няма. Аз обаче нямах мощ да ѝ кажа, въпреки че рано или късно и това би трябвало да стане - да оповестя, че е умряла ", показа още бащата.

Той споделя, че е виждал какво ли не в специалността си, само че не е бил квалифициран за това, което е сполетяло фамилията им. Разказва, че брачната половинка му била необикновен човек и експерт.

" Очевидци описват, че виновникът за случая е криволичил по пътя. Малко преди да се блъсне в автомобила на брачната половинка ми този човек е щял да провокира друго пътно-транспортно произшествие ", споделя служителят на реда.

Съпругът на Янита упорства за обективна присъда.

" Шофьорът, блъснал колата им, даже не ме е потърсил. Дойде на крайници в незабавния кабинет, нямаше пострадвания. Потърсих ви, тъй като желая да има необятен публичен отзив, задоволително случая станаха в страната ни. Погуби се един млад живот, упорствам за обективен развой и този човек да поеме отговорност за гибелта на брачната половинка ми ", разяснява Иван Дошев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР