Той е пожарникар, занимаса се професионално със ски, владее език

...
Той е пожарникар, занимаса се професионално със ски, владее език
Коментари Харесай

Морунов от "Игри на волята" подлуди мацките, показа какво умее да прави с двете си ръце

Той е пожарникар, занимаса се професионално със ски, владее език за програмиране, а по всичко проличава, че може и да прави поправки. Димитър Морунов от " Игри на волята " си завоюва славата на един от най-хубавите и положителни участници в трети сезон на приключенското предаване на NOVA. Мнозина го сочиха като сигурен финалист и победител и въпреки да не се случи, Морунов продължава да бъде в сърцата на много хора.

Виж още: Плеймейтката Анджелина плаши не с един, а с два " звяра ", какъв брой грама коса има и по какъв начин се оправя с натоварването 

В днешно време все по-малко мъже умеят съществени неща, а какво остава ремонтни действия. Е, Морунов не е измежду тези и несъмнено сподели, че има познания и опит, които много други нямат. Наскоро участникът в " Игри на волята " показа на стори в Instagram, че явно умее да ремонтира, тъй като го видяхме по какъв начин лепи плочки на пода в помещение. 

Виж още: Да смениш джендъра: Звездите, за които полът е просто заблуда! Азис, Кристиан Костов и още 

 Instagram

Добре знае се, че дамите са луди за мъже, които могат да вършат разнообразни неща с ръцете си, а не се доверяват на майстори. Е, всички ние знаем също сносно, че Морунов има много последователки, само че те евентуално са били леко разочаровани след изявлението ни с него. Именно за Vbox7 Морунов показа, че има сериозна другарка от година и половина, с която нещата са съществени и се обичат доста. Той не разкри самоличността на половинката си, само че тя сигурно не е някоя от участничките в " Игри на волята ". Припомняме, че се появи слух за връзка сред него и Елизабет, само че в това няма нищо правилно.

Изображение: https://www.instagram.com/dimitar.morunov.ski/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР