>Той е подсъдим за това, че на 21.07.2016г. в гр.Бургас,

...
>Той е подсъдим за това, че на 21.07.2016г. в гр.Бургас,
Коментари Харесай

2 г. и 8 м. затвор за Гроздан, който разби такси и задигна плячка за над 200 лв

>
Той е обвиняем за това, че на 21.07.2016г. в гр.Бургас, ж.к. "Изгрев ", от паркиран на пътното платно против бл. 44А, вх. "Б " лек автомобил марка "Дачия ", в изискванията на рисков рецидив, посредством разрушение на бариера - строшаване на дребното триъгълно стъкло на задна лява врата, лишил от владението на жена непознати движими движимости, благосъстоятелност на потърпевшата, а точно: таблет на стойност 140 лева и сумата от 70 лева, без нейно единодушие с желание незаконно да ги присвои.
Наказанието би трябвало да бъде изтърпяно при първичен "строг " режим в затвор.
Подсъдимият, който е осъждан, имал финансови усложнения и по тази причина решил да извърши закононарушение. На горепосочената дата, в тъмната част от денонощието излязъл от вкъщи си с желание да извърши противоправно действие. Видял автомобила, който бил таксиметров. Счупил предното стъкло и проникнал в него, като отмъкнал намиращите се в него таблет и пари. 
Присъдата е постановена по реда на съкратеното правосъдно разследване от Районен съд - Бургас. Тя може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР