Той е обвинен за това, че на 16.09.2017 г. в

...
Той е обвинен за това, че на 16.09.2017 г. в
Коментари Харесай

Георги Гаргата пак се прояви - преби жена и потроши полицай

Той е упрекнат за това, че на 16.09.2017 година в гр. Бургас, ж.к. " Славейков ", до бл. 20, предизвикал по хулигански подбуди лека телесна щета, посредством нанасяне на удари с ръце по лицето и ритници с крайници по тялото на Ива Р. изразяваща се в незадълбочено охлузване на дясно коляно, довело до "болка ".
На 16.09.2017 година в гр. Бургас, ж.к. " Славейков ", до бл. 20, предизвикал по хулигански подбуди лека телесна щета, посредством нанасяне на два удара с пестник по лицето на Иван Н., изразяваща се в кръвонасядане на горен ляв клепач с изразен травматичен оток и драскотина на клепача и кръвонасядане на дясна скула, довело до "временно разстройство за здравето, неопасно за живота ".
Същия ден в гр. Бургас, при изискванията на рисков рецидив, предизвикал междинна телесна щета, посредством ритник с крайник в региона на дясната ръка на Костадин Я. (полицейски служител), изразяваща се в травматичен оток на дясна длан с фрактура на главичката на пета дланна кост, довело до трайно усложнение на придвижването на десен горен крак за период от към два месеца при всекидневно протичане на оздравителния развой.
За край в постройката на 02 районно управление (на МВР) Бургас, предизвикал лека телесна щета посредством нанасяне на удар с глава в региона на лицето на Костадин Я. (полицейски служител), при осъществяване на службата му, изразяваща се в оток на лява страна на лицето, довело до болежка и страдалчество.
На 19.09.2017 година (вторник) Районна прокуратура - Бургас ще внесе в съда искане за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР