Той е новият лидер в класацията на основните камери и

...
Той е новият лидер в класацията на основните камери и
Коментари Харесай

Huawei за пореден път надмина Samsung, Apple, Honor и всички останали. Huawei Pura 70 Ultra е най-добрият телефон с камера в света според DxOMark

Той е новият водач в класацията на главните камери и води с огромна разлика.

Специалистите на DxOMark тестваха главната камера на Huawei Pura 70 Ultra. Според резултатите от това огромно изследване тя е сложена преди всичко в съответната ранглиста. Освен това Pura 70 Ultra води с доста огромна разлика: Honor Magic6 Pro, който е на второ място, изостава с цели пет точки. В рейтинга на DxOMark това напълно не е малко.

Плюсовете на камерата на Pura70 Ultra, изброени от специалистите на DxOMark, са следните:

Много универсална камера, осигуряваща най-хубавото чувство за мобилна снимка до момента; Подходяща за всички типове фотоси и условия на осветление, без значение дали става дума за фотоси навън, на закрито или при слаба светлина; Неизменно чудесно качество на изображението в основни области на фотографията, като експозиция, цвят и автоматизирано фокусиране; Най-доброто в класа си фотоувеличение; Осигурява изключителни резултати във всички диапазони на увеличение; Бързото и тъкмо автоматизирано фокусиране, съчетано с регулируема бленда, дава опция за превъзходни портретни фотоси, без значение дали става въпрос за един човек или група; Естествен и равномерен резултат на размиване при портрети с точно уединяване на обекта; Отлична макрофотография, осигуряваща внезапни и детайлни изображения.

Минуси

Затруднения за потребителите при снимане на видео заради неустойчивост и загуба на подробност на изображението, изключително при снимане в условия на слаба осветеност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР