Той е не само средство за връзка, но може да

...
Той е не само средство за връзка, но може да
Коментари Харесай

Направи си сам: амулети за финансов успех

Той е освен средство за връзка, само че може да стане отличен магнит за парите. Трябва единствено да изберете съответния скрийнсейвър на екрана


УСПЕХ С ПАРИТЕ

В античната система на фън-шуй водата се асоциира с парите. Разбира се, не всяко изображение на вода притегля финансовия супех. Тук важат специфични правила.

Изображението на водопад е мощен финансов знак. Особено добре е, в случай че водата струи гладко, т.е. по пътя й няма прагове. Те ще се трансфорат в клопки за вашите финансови потоци. Ако намерите „ тапет ”, на който се вижда течаща река, самоуверено го инсталирайте на екрана на телефона си.

Ако гледате тресавище, знайте, че парите ви ще „ застояват ” някъде и ще би трябвало дълго да чакате приемането на облага. Дъното на „ паричната ” заставка на екрана не би трябвало да е тинесто, обрасло с водорасли. Златист пясък и камъчета са най-хубавият вид.

Друг мощен паричен магнит е фонтанът. Важно е водата, бликаща от него, да се издига към слънцето и да искри под лъчите му.

Отлично решение е да поставите като скрий-нсейвър изображение на хотей – дебело смешно дребосъче. То притегля лесните пари: облага, завещание, дарове.

Трипръстата жаба с монетка в устата ще укрепи финансовото ви състояние.

И несъмнено, за привличането на благосъстоянието оказва помощ драконът. Според легендите тези митични същества „ дават отговор ” за съкровищата.

КАРИЕРЕН РАСТЕЖ

Искате да живеете освен пищно, само че и мечтаете за издигане в службата? В подобен случай търсете „ тапет ” със стълба, водеща нагоре. Винтидж картинките със остарели, полуразрушени стълби, въпреки и да са стилни, уви, притеглят само неуспеха.

Внушителна мощ има пейзажът с топола, която, както и стълбата, води към небето и освен това е права и равна. Стръмното нанагорнище, както и прекомерно криволичещият път, ще привлекат загради по пътя към триумфа. За ускорение на кариерния напредък оказва помощ и платноход с издути от вятъра платна.

ВЪЛШЕБНОТО САНДЪЧЕ

Мобилен телефон със съответния „ тапет ” ще притегля финансовия триумф. А с цел да съхраните спестяванията си, на растяща Луна направете домакински паричен амулет.

Купете дребна кутийка, пригответе парче плат и няколко перца (може и от възглавница). Извадете дребни стотинки, разбъркайте ги с перата и ги изсипете в кутийката. Увийте “паричното ковчеже ”с плата и го скрийте от непознати очи.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР