Той е най-младият стартов певец в историята на формата, както

...
Той е най-младият стартов певец в историята на формата, както
Коментари Харесай

Кристиан Костов прави фурор в Китай

Той е най-младият стартов артист в историята на формата, както и трети поред задграничен участник в него. Миналогодишната задгранична участничка е била номинираната за „ Грами” световноизвестна R&B звезда Джеси Джей, която тогава става и победител в риалитито.

18-годишният роден гений, който владее цели 4 езика, съумя бързо да прикове вниманието върху себе си с осъществяването на песента „ Beautiful Mess”, с която завоюва второ място за България на финала на „ Евровизия” преди две години. Китайското шоу продължава чак до април тази година, когато е финала му, а фантазията на Крис е да стигне точно до там.

„ Рейтингът на предаването е в действителност голям. Миналата година, да вземем за пример, повече от два милиарда души са го гледали, което е просто нереално. За мен е извънредно огромна чест да съм част от това шоу и се надявам да съумея да стигна до финала”, споделя той. И прибавя, че всички участници в „ Singer 2019” са все известни и огромни звезди в Китай.

„ Все едно да пеят против Лили Иванова или Васил Найденов в България. Срещу мен се изправят в действителност най най-големите им звезди и няма да ми е елементарно.”

Най-голямата горделивост за младия ни реализатор обаче, е обстоятелството, че всички в Китай приказват за родината му България.

„ Много се гордея с това! Гордея се и с обстоятелството, че съм първият участник от България, само че се надявам да не съм и финален. Мисля, че имаме доста почтени актьори и музиканти, които могат да доближат до тази сцена и освен до нея. Никога няма да спра да дублирам, че нашата нация е извънредно надарена, извънредно музикална”, споделя Крис, който през 2017-та завоюва и цели четири статуетки от Годишните музикални награди на " БГ Радио ".

Разбира се, безпределно впечатлен е и от това, което вижда в Китай, където гостува за първи път.

„ Най-много ме впечатлиха хората, културата им. В първите няколко дни от престоя си в Китай даже, по-скоро се усещах като някакъв извънземен, тъй като не можех да си поддържам връзка с хората. А в този момент пък не мога да си показва какво ще бъде, когато се върна в България и няма да имам тази опция. Много привикнах с хората тук – и с метода им на живот, и с метода на другарство.”

Припомняме, че към азиатската страна Костов отпътува още в първите часове на новата година. Тогава стотици почитатели го посрещнаха, редейки се настоятелно на опашки за селфи и подпис. Още със стъпването си на терен, Крис незабавно се захвана за работа.

Навръх Нова година пък съветският Първи канал включи нашият реализатор в празничната си стратегия. Там Крис светя с осъществяването си на „ Beautiful Mess” и бе позициониран пред обилна елха на открита пързалка в Москва. Около него със комбиниране на леда впечатли шампионката по фигурно пързаляне Евгения Медведева, написа show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР