Той е най-интелигентният джентълмен. Онова, което Джейн Остин пише в

...
Той е най-интелигентният джентълмен. Онова, което Джейн Остин пише в
Коментари Харесай

От любов към Путин: Бившата външна министърка на Австрия се премести в Русия

Той е най-интелигентният благородник . Онова, което Джейн Остин написа в " Гордост и предубеждения " за приключения благородник - Путин дава отговор на този стандарт. Думите са на някогашния австрийски министър Карин Кнайсл .

Тази есен дружно с двете си понита, котката и кучето си Чърчил тя се мести да живее в Русия , обявявайки се за " политически емигрант ".
 
 Катрин Guliver/Getty Images

Нейният екстаз към съветския президент обаче не е от през днешния ден. Кнайсл провокира интернационален скандал още през лятото 2018 година, когато на сватбата й с бизнесмена Волфганг Майлингер идва самият Путин. По време на тържеството двамата танцуват валс , след което външната министъра на Австрия прави бездънен поклон пред стопанина на Кремъл.
 
Vladimir Putin dances with Austrian foreign minister Karin Kneissl at her wedding
— The Independent (@Independent)

Снимки на нейния обуздан жест бяха необятно оповестени в съветски и интернационалните медии и провокираха огромно отвращение . На 3 юни 2019 година, откакто избор на съмнение постави завършек на първото държавно управление на Курц, Карин Кнайсл напусна политическия си пост.

Кнайсл има дълга дипломатическа кариера, почнала още през 90-те години на предишния век. През 2020 година тя стартира да написа разбори за следената от страната съветска медия RT и се трансформира в гневен бранител на политическия дневен ред на Кремъл . След това става и гост-професор в Московския държавен институт по интернационалните връзки. А през 2021 година съветският петролен колос Роснефт я назначи в своя ръб на шефовете.

Оплаквайки се, че е жертва на " лов на вещици " и че не може да си откри работа вкъщи, преди да дебаркира на съветска земя, някогашната министърка се реалокира във Франция, по-късно в Ливан.
 
 Карин Кнайсл Българска телеграфна агенция

Днес Карин Кнайсл намерено приказва за своите политически благосклонности към Путин, който назовава приключен благородник . В Русия тя управлява Геополитическата обсерватория за основните въпроси на Русия (GORKI), проучвателен център към Санкт Петербургския държавен университет , основан през март 2023 година и претрупан с напредването на съветската външна политика .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР