Той е настанен в болница, където да му бъде направена

...
Той е настанен в болница, където да му бъде направена
Коментари Харесай

Пребиха Орфи от „Гласът на България“ на улицата във Варна

Той е настанен в болница, където да му бъде направена интервенция на носа. Орфи, избяга от ужаса на войната в Буча, само че не и от локалните нарушители. Млад украинец, избягал от ужаса на войната в родната Буча, е нападнат и пребит, до момента в който се е прибирал към дома си във Варна, съобщи „ Варна на следващия ден “

За нападението над Кирил Роховец – Орфи разказа Светлозара Колева, съосновател на Независимата доброволческа мрежа във Варна, която оказва помощ на децата и майките бежанци от Украйна. Тя популяризира и фрагменти от нападението, снимани от момчето.

Орфи е прочут с видета си в TikTok, в които пее на обществени места. Талантът му е видян още в ранна детска възраст, когато взе участие в „ Гласът на Украйна “ за деца. У нас е прочут с присъединяване си в „ Гласът на България “ и споделя, че с помощта на музиката съумява да се възвърне от ужаса на войната в родната си страна.

„ Прибирах се у дома във Варна, когато двама пияни младежи ме нападнаха. Спрях първата кола на улицата и те избягаха, “ пише самият Кирил.

Когато решил да снима лицата им, с цел да ги покаже в полицията обаче, младежите се връщат, с цел да го атакуван още веднъж и успяват да счупят носа му.

Малко по-късно на мястото идва полиция, а нападателите са арестувани. Минаващи наоколо хора са оказали помощ на Кирил. Той е настанен в болница, където да му бъде направена интервенция на носа.

„ Чувствам се доста зле. Момчетата към този момент са в полицията. Благодаря на всички за поддръжката! “, написа той.

Талантливият реализатор показа и видео от случката. На фрагментите се вижда, че двете момчета стартират да го гонят, а секунди по-късно го повалят на земята. Действията им са съпроводени от нецензурни изрази по отношение на половата му ориентировка.

„ Толкова е извънредно! Дано си получат наказването! Поздрави от Германия и бързо излекуване! “, „ Ужас!!!Какво образование имат… Какво брутално отношение… Нека  да дават отговор за постъпките си, и нека наказването е заслужено “, „ Кирил, оздравявай бързо “, „ Добре пристигнали в България… “, гласят дребна част от мненията под видеото.

Междувременно в обществените мрежи се появиха и апели с разгласен награден фонд от 1 000 лева за информация, обвързвана с нападателите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР