Той е на мнение, че заради неправилните действия на служебния

...
Той е на мнение, че заради неправилните действия на служебния
Коментари Харесай

Българското обединение на шофьорите планира да блокира страната

Той е на мнение, че поради неправилните дейности на служебния кабинет другите страни неглижират българските водачи.

" Служебният кабинет пристигна на 12 май. Загиналите до 12 май по отношение на 2020 година бяха с трима по-малко. Към вчерашния ден те са с 43-ма повече. Тази година няма дори съвещание на Агенцията за сигурност на придвижването, камо ли да са взети ограничения.

" Пътна полиция " само изкарва машината за пари, наречена камера за скорост, и снима наред. Поради неприятни пътища България си разменя шампионата с Румъния по жертви ", изясни Радков и добави, че след май месец рехабилитацията на пътищата ни е спряла.

По думите му няма по какъв начин да търсят отговорност от Народното събрание, което няма отношение към назначеното от президента Румен Радев служебно държавно управление.

" Всички проблеми, които желаеме да засегнем, са свързани с доста министерства.

Искаме среща с президента, тъй като единствено той може да реагира, само че в случай че има предпочитание. Дали сме му 20-дневен период. Няма да ни бъдат решени проблемите за 20 дни. Искаме до 28 септември да забележим ангажирани хора с нашите проблеми и до избран период да чакаме дейности. Ако не забележим това нещо, ще блокираме страната ", безапелационен бе Радков.

" На 28-и ресторантьорите и такситата ще са в градовете, рейсовете ще спрат междуградския превоз, тежкотоварният превоз ще блокира огромните пътни възли към граничните пунктове, митингът ще е доста огромен ", увери той.

Много от проблемите им не са свързани с актуализацията на бюджета, стана ясно от думите му. Радков счита, че много партии употребяват популистки нарастването на пенсиите. Отиваме на бюджетен недостиг от 3% единствено поради пенсиите, сигнализира гостът и попита от кое място ще дойдат нужните 3 милиарда лева

" Вчера политици, само че бяха много позорно изгонени. Не желаеме политически сили да яхват митинга ни. Исканията на бизнеса би трябвало да бъдат изпълнени ", сподели още ръководителят на Българското обединяване на водачите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР