Той е на адрес в София, жилището е негово. Не

...
Той е на адрес в София, жилището е негово. Не
Коментари Харесай

Жената на Ценко Чоков: Тежко болен е, пътьом е минал през ресторанта


Той е на адрес в София, жилището е негово. Не е избрал той по този начин, а съдът, когато го остави под домакински арест – с цел да не настъпят безредици в селото, в което живеем и с цел да е по-близо до лечебните заведения, в които се лекува. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия Цветелина Нелова, брачна половинка на някогашния кмет на Галиче Ценко Чоков.

Той заболяванията ги има, за жалост. Те са установявани не един път и два пъти. Вещите лица са употребявали и документи, направена от други лекари. Той непрекъснато се лекува. Има диабет, полиневропатия в тежка форма и ставно заболяване. Това са болести, които не минават за ден-два, а са цялостен живот, съобщи Нелова.

По думите й Чоков е имал е позволение от съда да отиде на ортодонт на 17 декември, когато беше сниман в столичен ресторант.

Доколкото знам, е бил докъм 18.30 часа на ортодонт и пътьом е минал през прословутия ресторант - не с цел да чества, а да си вземе нещо за храна. Той живее самичък в София и би трябвало да се прехранва. Пълна неистина е, че има алкохол на масата, има чаши с вода. Той би трябвало да си подсигури храна, тъй като има диабет, който изисква режим на хранене, уточни брачната половинка на Ценко Чоков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР