Той е на 29 години и се казва Венцислав Кисов.

...
Той е на 29 години и се казва Венцислав Кисов.
Коментари Харесай

Млад строител от Пловдив строи едни от най-модерните сгради ВИДЕО

Той е на 29 години и се споделя Венцислав Кисов. Собственик е на строителна компания и от 5 години работи като строителен бизнесмен в Пловдив. Запалва се по занаята от татко му, който е бил в строителния отрасъл. Целият му умишлен живот е обвързван със строителство. Завършва строителство и архитектура, след което взема решение да направи идната крачка и на 24 години основава лична компания. В нея работи и сега.

В ново риалити предаване - “Строителство и ремонт с Венцислав Кисов ”, младият пловдивски бизнесмен ще приближи читателите на ,  и  до своя свят, до изкуството за създаване на здания, до строителното творчество, в което е вплетена и историята на човешката цивилизация.



- Какви обекти сте приключили досега?

- Обектите са десетки, само че едни от тях, с които се гордея са хотел Тhe Emporium Plovdiv-MGallery, очна болница " Луксор ", еднофамилни къщи в Пловдив и Хисаря, жилищни здания с жилища. 



Къща в Хисаря



Хотел Тhe Emporium Plovdiv-MGallery



Очна болница " Луксор "

 

-  Какво следва?

- Смятам, че съм упорит човек, постоянно виждам в положителна тенденция, по тази причина бих дал отговор по този метод: Предстои постоянно по-добро, в сравнение с е било преди, а точно нови и забавни планове за осъществяване.

- Кой употребява услугите Ви на строител?

- Колеги в сектора, вложители, хотелиери, семейства…

-  Как се чувствате като един от най-младите?

- Дали сега съм най-младият, не знам, само че когато бях на 24 години, мисля, че сигурно бях. Мнението ми е, че в никакъв случай не е рано да започнеш, въпрос на упоритост, предпочитание и да слушаш единствено и само себе си! Чувствам се удоволетворен от това, че за годините ми съм стигнал до задачата, върху която се бях фокусирал преди 5 години, което ми е коствало доста ограничения, работа до късно...

-  Защо решихте да започнете риалити предаване, обвързвано със строителството?

-  Реших да стартира сходен план, с цел да мога да докосна фена до моя свят, ще бъде забавно... Ще проектираме, ще сътворяваме, ще имат опцията да видят по какъв начин реализираме нечия фантазия. Ще покажа по какъв начин се реализира качество и ще разкрия тайните на строителството, които малко хора знаят. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР