Той е на 12 години, играе тенис като извънземен и

...
Той е на 12 години, играе тенис като извънземен и
Коментари Харесай

Следващият Федерер, който иска да е като Ноле и публиката да не го обича

Той е на 12 години, играе тенис като извънземен и изобщо не мисли да се държи като положително дете. Флин Рихтер мечтае да преобърне света! И стартира да го прави от в този момент, освен това с изказване, което може да провокира война в света на тениса.

Той е швейцарец, също като рекордьора по трофеи от Големия шлем Роджър Федерер, само че не желае да стане като него! Идол му е един от най-големите съперници на Маестрото - Новак Джокович.

" Не го харесват, както и мен. А когато публиката е против мен, тогава съм по-добър ", безапелационен е Флин.

Доста мощни думи от 12-годишен прохождащ гений!
View this post on Instagram
A post shared by Flynn Richter (@flynnrichter) on Jun 7, 2019 at 8:16am PDT
Но пък Рихтер продължава да потвърждава, че се цели във върха и да печели мач след мач с такава лекост, че съперниците му да бъдат съкрушени. Само ще споменем, че преди седмица той стана първенец на Швейцария в своята възрастова група за пети път!

Висок единствено 1,42 м, Флин се отличава с голямата сила и хъса, с който преследва успеха. Той даже намира време, с цел да влияе психически на съперниците си, като се провиква при всяка извоювана точка.

" Техниката ми? Няма да издам нищо! Иначе и другите ще я разгадаят! ", безапелационен е дребният талант с ракета в ръка.
View this post on Instagram
A post shared by Flynn Richter (@flynnrichter) on Nov 20, 2019 at 10:37pm PST
С него се занимава швейцарският треньор Робин Рошард, който не може да скрие вълнението си, че може да оформи подобен гений.

" Флин е извънредно надарен, работи доста, повече от всички други. Отношението му е професионално. И най-важно е, че всичко му идва от вътрешната страна, а не от средата, в която живее ", декларира треньорът.
View this post on Instagram
Corona-Time#dontcare#fite fore it#

A post shared by Flynn Richter (@flynnrichter) on Mar 22, 2020 at 4:59am PDT
Или с други думи, никой в фамилията на дребния тенисист не го " натиска " да стане най-хубав в света! Майка му Садра, която отглежда сама трите си деца, даже не вижда, че синът тренира толкоз доста. Тя е по-притеснена за психологичното му здраве.

Флин има Синдром на Аспергер, което съставлява разстройство от аутистичния набор, характеризиращо се с проблеми в обществените взаимоотношения. С други думи, дребният тенисист не поддържа връзка обикновено и намерено с другите хора, само че, когато нещо му хареса, постоянно влага всички старания в това да стане най-хубав.

А той има време да се отдаде на тениса, тъй като не върви на учебно заведение.
View this post on Instagram
Training at Home...#Tennis #ballislife #lacoste #tennisball

A post shared by Flynn Richter (@flynnrichter) on Apr 30, 2020 at 11:47am PDT
" Не всеки е изработен по този начин, че да върви на учебно заведение. Ако не му потръгне в тениса, постоянно може да изкара някоя стажантска стратегия на 20 години. Той учи бързо, за минути, за секунди. Стига да му е забавно. Ако не му е, го пренебрегва ", споделя тя.

Флин има 15-годишен брат, който играе скуош, и 13-годишна сестра, която е много добра във фигурното пързаляне. Самият той стартира да играе тенис, когато е на 6 години. " Поиска ракета за рождения си ден. След това тенис инструкторът ми сподели, че в никакъв случай не е виждал толкоз надарено дете! "
От тогава светът на " идващия Федерер " е тенис! Той не стопира да играе, даже у дома непрекъснато разхвърля топки и гледа видеа.

" Когато го видите по какъв начин играе, забравяте, че е толкоз дребен. В главата му към този момент е изиграна всяка точка ", гордее се майка му.
View this post on Instagram
A post shared by Flynn Richter (@flynnrichter) on Jan 27, 2020 at 9:00am PST
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР