Той е на 12 години и е един от най-перспективни

...
Той е на 12 години и е един от най-перспективни
Коментари Харесай

12-годишно момче се бори за живота си

Той е на 12 години и е един от най-перспективни баскетболисти на Сливен . Стилиян Колев страда от рядко онкологично заболяване Синовиален Сарком, който лекарите откриват при интервенция през август на дясна подбедрица. Отстранено е туморно обучение с величина към 5 см.

Предположенията са били за доброкачествено обучение, само че след направена хистология, 42 дни по късно е открит напълно друг и непредвиден резултат. Поставената диагноза, след хистологията, е Сивиноален Сарком, рядко онкологично заболяване. След бърза реакция на родители, другари, състезатели от клуба и управление, Стилиян отпътува в Турция за спомагателни проучвания.

Лечението, което оферират в болница в Истанбул, е със поръчка изцяло изцеление на детето. Терапиите ще продължат сред 6-8 месеца, като цената на всяка терапия е 7500€.

Стилиян Колев е играч от БК " Сливен Баскет ". Той  е един от най - перспективните играчи на клуба.

Избран е в идеалната петица на Държавното състезание по баскетбол във Варна 2017.
 
За момента има сложени кутии в спортна зала „ Васил Левски ” и на доста мета в града.

Благотворителна баскетболна среща в помощ на 12-годишния Стилиян Колев ще се организира в Сливен. Двубоят ще бъде сред тимовете на БК " Сливен Баскет " и БК " Тони 7 " на 24 септември, неделя в зала „ Васил Левски ”. В срещата ще взе участие и Стилиян Колев.

Paypal: [email protected]
 
Дарителска сметка:
Iban: Bg62STSA93000024715835
Bic:STSABGSF
Стилиян Николаев Колев

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР