Той е много строг, суров и железен, за да върви

...
Той е много строг, суров и железен, за да върви
Коментари Харесай

Албена Михова за Слави: Той е много строг, суров и железен, за да върви работата

" Той е доста непоколебим, недопечен и стоманен, с цел да върви работата ", по този начин разказва Слави Трифонов актрисата Албена Михова. 

Мнозина я разказват като наследница на Стоянка Мутафова и Татяна Лолова. Албена Михова отваря душата си и споделя за загубата на родителите си в детска възраст и по какъв начин е минала през най-тежкия интервал от живота си, за това, кои са й същинските другари, за любовта и чудесата в живота й.

Нейната актьорска школа се обитава в читалище в " Младост " 1. Има 3 групи - от 8-годишни деца до възрастни хора. Те споделят, че когато се постанова Михова може да бъде и строга, само че научават доста от нея.

" Правим си пиеси и етюди. Никога не е мечтала да бъде актриса, а детска учителка. " 4 години учих и станах детска учителка, само че работих единствено 1 месец и взех решение, че ми е доста скучно, въпреки че измислях приказки, пеех песни на децата. Родителите ми са артисти, само че татко ми не даваше да отивам на театрални школи ", споделя тя пред . 

Налага и се да порасне бързо, тъй като на 13 година губи татко си, а година по-късно и майка си. " Беше доста необичайно, хем го преживяваш, хем бързо го преодоляваш. Моите съседи ми станаха настойници. Направих три пожара, развих апендицит, само че те ми помогнаха да се оправя и да не отида в пансион. Бях ученичка, имах хора до мен, които не разрешиха да се случи нещо неприятно с мен ", описа тя.

По думите и Слави Трифонов е дал късмет на нея и още девет артисти и ги е направил лица. " Той е доста непоколебим, недопечен и стоманен, с цел да върви работата ", спомня си Михова.

За нея сравненията с Татяна Лолова и Стоянка Мутафова са огромен комплимент, тъй като те са основата на българското актьорство.

В края на предходната година и сменят тазобедрена става, а малцината, които демонстрират угриженост, я карат да преброи приятелите си. " Мъжът би трябвало да има обич към дамата, а не противоположното ", уточни тя и добави, че появяването на сина и е била непредвидена, само че трансформира живота и вечно. Посещавайки школата и той става трето потомство артист.

Споделя, че най-голямото знамение е самият живот и това да се будиш всеки ден и да се чувстваш добре.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР