Той е млад, секси, напорист и е обявен за новия

...
Той е млад, секси, напорист и е обявен за новия
Коментари Харесай

Крещете в истерия, фенки! Ето го новия Стефан Данаилов СНИМК...

Той е млад, секси, напорист и е разгласен за новия Стефан Данаилов. Актьорът Павел Иванов се изявява сполучливо в сериала " Татковци " по bTV. Кадърът на Народния спектакъл кардинално отхвърля опцията на този стадий да бъде сравняван със своя професор от НАТфИ3, макар че Ламбо е на неговите години, когато се впуска в приключението „ На всеки километър ". Разликата е, че първата родна екшън сага се излъчва единствено в два сезона, до момента в който ситкомът ще върви до началото на май 2022 година



Павел наподобява на Мастера освен по растеж и сексапил в младенческия му интервал, само че и по работохолизъм. Като заслужен ученик на Стефан Данаилов, снажният юноша не стопира да се труди фотосите за „ Татковци " са от мрачно до мрачно. 12 часа на терен, 12 часа отмора и още веднъж влиза в действието, което се случва на три етажа с повърхност от 2000 квадратни метра в постройка от 1903 година. Павел обаче споделя, че е същински благополучен в маратона от задължения. Така е привикнал от дете.

А новината, че Стефан Данаилов взима клас от есента, работи като допинг на Иванов. Още на изпитите Ламбо е безапелационен Павел е освен хубавец, само че демонстрира и всички данни да бъде водач.

От първи курс Иванов възприема професионалната философия на Стефан Данаилов - никакво прекъсване, би трябвало да се опита от всичко и никак да не ти пука какво ще кажат хората. Неслучайно Стефан Данаилов го вика в последния си театър „ Актрисата ". Покрай подготовките и постановката Павел е непрекъснато с преподавателя си - и когато Стефан Данаилов пада и чупи крайници си, и след това, когато няколко пъти влиза в болничното заведение преди съдбовния край. Всъщност Павел е последният любим на своя професор, написа „ Галерия “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР