Той е млад, красив и талантлив. Актьорът Филип Буков се

...
Той е млад, красив и талантлив. Актьорът Филип Буков се
Коментари Харесай

Филип Буков пребори най-големия си страх

Той е млад, хубав и надарен. Актьорът Филип Буков се занимава с безчет спортове, в свободното си време. Софиянецът играе бокс, обича да кара велосипед, а наскоро скочи с парашут.

Буков към този момент закупи сериозна популярност у нас с участията си в сериалите " Откраднат живот “ и " Татковци “. Част е и от спектакъла " Петък вечер “. Актьорът има доста последователки. Филип Буков е новият секссимвол на родното кино. Ученик е на Стефан Данаилов.

Целите са, с цел да се преследват и улавят, страховете да се преодоляват и трансформират в достижения. Това написа Филип Буков в персоналния си профил във Фейсбук.

" Имам боязън от височини и не си представях, че ще скоча с парашут. Днес, 16.10, мога да се похваля, че приключих AFF курс и към този момент свободно мога да скачам от аероплан в целия свят. Неописуемо възприятие, адреналинът лети в небесата. Аз съм от хората, които събират случки и умения, а не движимости и това несъмнено е едно от най-дивите неща, които прибавям в листата си!

Двама сме в българските кино и спектакъл. Той - капитански лиценз за транспортен съд, аз - лиценз за парашут. Той е Стефан Данаилов. Аз съм Филип Буков.

Благодаря на @skydivesofia, @hristoskydive и всички инструктори, които ми помогнаха!

Ще се виждаме в небето! ", добави още той.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР