Той е лошото момче с къдрава коса, а тя е

...
Той е лошото момче с къдрава коса, а тя е
Коментари Харесай

Секс, наркотици и рокендрол: Изпепеляващата и обречена любов...

Той е неприятното момче с къдрава коса, а тя е златното момиче на Австралия – Майкъл Хъчънс и Кайли Миноуг бяха емблематична, въпреки и обречена двойка , която скандализира обществото в продължение на две години, а любовта им беше ярка, бурна и изпепеляваща.



Двамата се срещат през 1989 година , когато Кайли отива на концерт на INXS в родната им Австралия, а след шоуто получава покана от него в хотела му.

Страстната им връзка нашумя по целия свят, само че преди премиерата на новия документален филм “Mystify” за бурния живот на починалия музикант , ще погледнем обратно към връзката на Майкъл и Кайли.

21-годишната Кайли Миноуг по това време излиза с артиста Джейсън Донован , когато се среща с фронтмена на INXS Майкъл Хъчънс на афтър празненството след концерта им.
Химията посред им е моментална – артистът се доближил до нея и споделил: „ Не знам какво би трябвало да създадем първо, да обядваме или да вършим секс “ , а Кайли признава, че била по едно и също време заинтригувана и уплашена от смелото му изказване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР