Той е лошото момче с къдрава коса, а тя е

...
Той е лошото момче с къдрава коса, а тя е
Коментари Харесай

Секс, наркотици и рокендрол: изпепеляващата и обречена любов на Кайли Миноуг и Майкъл Хъчънс

Той е неприятното момче с къдрава коса, а тя е златното момиче на Австралия – Майкъл Хъчънс и Кайли Миноуг бяха емблематична, въпреки и обречена двойка , която скандализира обществото в продължение на две години, а любовта им беше ярка, бурна и изпепеляваща.

Двамата се срещат през 1989 година , когато Кайли отива на концерт на INXS в родната им Австралия, а след шоуто получава покана от него в хотела му.

Страстната им връзка нашумя по целия свят, само че преди премиерата на новия документален филм “Mystify” за бурния живот на починалия музикант , ще погледнем обратно към връзката на Майкъл и Кайли.

21-годишната Кайли Миноуг по това време излиза с артиста Джейсън Донован , когато се среща с фронтмена на INXS Майкъл Хъчънс на афтър празненството след концерта им.

Химията посред им е моментална – артистът се доближил до нея и споделил: „ Не знам какво би трябвало да създадем първо, да обядваме или да вършим секс “ , а Кайли признава, че била по едно и също време заинтригувана и уплашена от смелото му изказване.

„ Той доста пъти изиска да ме целуне и аз доста пъти споделих не “, описа певицата пред “A Current Affair” през 2014 година

Излишно е да споделяме, че Кайли и Джейсън Донован поставят завършек на връзката си, незабавно след което тя се впуска в буйния си романс с Майкъл, захвърляйки имиджа си на положително момиче.

„ Секс, обич, храна, опиати, музика, пътувания, книги, какво ли не – той искаше да го изживее. Като негов сътрудник и аз трябваше да изпитам доста от това “, споделя Миноуг. „ Ако си чувствено създание, всичките ти сетива се нуждаят от стимулация. Той несъмнено разсъни желанието ми за доста неща в моя свят. “

Може би най-известният скандал на двойката е по време на полет, когато са настанени тъкмо зад австралийския министър председател Боб Хоук.

Докато Кайли в никакъв случай не е потвърждавала слуховете, положителният другар на Майкъл – Ник Игън, твърди, че тя и рокзвездата са се разгорещили съществено по време на полета . Той споделя, че вместо да отиде до тоалетната, Майкъл просто я сложил в скута си под одеяло. Страстната двойка обаче не останала толкоз незабележима, колкото им се е желало, а министър председателят даже се обърнал и ги хванал в деяние.

„ Хоук инцидентно се огледа и хвърли взор обратно – и им намигна. Това може би е нещо, което Кайли в никакъв случай не би направила преди няколко години “ , спомня си Игън. Говорейки за буйния миг с американския публицист Бил Шулц, Кайли непретенциозно споделя, че в никакъв случай няма да разкрие дали слуховете са правилни: „ Не споделям. Никога не съм разказвала тази история. Само Майкъл и аз знаем какво в действителност се е случило. “

Докато е на отмора с Майкъл, Кайли още веднъж попада в заглавията, когато защитата на летище Хийтроу ѝ конфискува чифт белезници от ръчния ѝ багаж. Звездата, която преди пазеше почтения си облик, побързала да изясни, че те са странна ръкохватка на една от нейните чанти.

Въпреки това, знаейки за необикновените полови желания на Майкъл, мнозина не бяха уверени в обяснението ѝ. След време в изявление самата Кайли дава отговор на въпроса дали в миналото са били употребявани за „ нещо по-плътско “: „ Това е всичко, което би трябвало да знаете за белезниците “ , оставяйки всички озадачени.

Въпреки половата им връзка и медиите, които афишират, че артистът е „ развратил Кайли “, Майкъл постоянно се е грижел за своето момиче.

„ Той просто смъкна гарда “ , признава Кайли пред Трейси Гримшоу в “A Current Affair”.

„ Беше вълшебно време в живота ми. Ставаш жена, имаш още доста да учиш и някой подобен да ти отвори очите за доста, доста неща по рокендрол метод, по лиричен метод, по прелестен, комичен, необикновен метод, явно беше ужасно време. “

„ Дори когато всичко беше леко диво, той постоянно беше доста гальовен с мен. Бях скъпоценното му малко нещо, тъй че макар главозамайването постоянно беше доста благ. “

 image2_16x9.png Зодиите, които ще имат изключителна мощ през 2022 На фокус
Двойката се среща две години, само че Майкъл поставя завършек на връзката си с Кайли посредством телефонно позвъняване, оставяйки поп певицата унищожена. Медиите по това време допускат, че музикантът ѝ е изневерявал със супермодела Хелена Кристенсен и точно тя е била повода за раздялата му с австралийската звезда.

Самата Кайли признава, че не е била сигурна каква е повода за раздялата им през 1991 година: „ Работата ли беше, опиатите ли? Не знам. Той беше като строшен човек. “

„ Той беше на четири крайници на пода и плачеше. Не знаех какво да върша, не знаех какво се случва. Просто знам, че беше строшен човек “, спомня си в този момент 53-годишната изпълнителка. „ Никога не бях виждал подобен мъж преди. Тръгнах си много объркана и унищожена и знаех, че това е всичко. Той ми разруши сърцето. Трябва да призная, че болката остана много дълго време. “

 Предизвикваме коледната магия с тези три продукта Edna предлага Предизвикваме коледната магия с тези три продукта
Описвайки връзката им през 2015 година обаче тя разкрива: „ Връзката ни беше най-различни неща, не беше просто ужасно прекарано време, защото бях доста тъжна, когато всичко завърши, само че той имаше голямо въздействие върху живота ми “.

Но макар края на романса им и връзката на Майкъл със супермодела Хелена Кристенсен, двамата остават положителни другари и Кайли участва на погребението му в Сидни през 1997 година Сутринта на 22 ноември 1997 година Хъчънс е открит мъртъв в хотелската си стая, а формалната версия за гибелта му е самоубийство.

Тя е говорила доста пъти за специфичната си връзка с някогашния си другар и даже му отдава респект по време на турнето си “Kiss Me Once” през 2015 година, като изпява шлагера на INXS “Need You Tonight”.

„ Беше красиво и необикновено и всяка вечер, когато започнех тази ария, затварях очи и си споделях „ Знам, че това ще ти хареса “, разкри тя. „ Той беше моят ангел страж по време на това турне. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР