Той е криминално проявен и осъждан 37-годишният, известен с прякора

...
Той е криминално проявен и осъждан 37-годишният, известен с прякора
Коментари Харесай

Качулки нахлуха в дома на Васко Готвача в жк „Зорница“, откриха много наркотици и вещества за производството им

Той е престъпно проявен и осъждан

37-годишният, прочут с прякора Васко Готвача, е задържан при спецакция на служителите на реда от Пето РУ-Бургас, научи Флагман.бг. 

Ченгетата са нахлули в дома му и при претърсването са намерили и иззели субстанции и предмети, служещи за произвеждане на синтетичен високорисков опиат – метамфетамин - колби, спринцовки, фунии, кутии с червен фосфор, йод, бутилка с надпис „ Солна киселина “, натрий, филтрираща система от пластмасови тръбички, голям брой опаковки от хапчета, принадлежности за филтрация и други Открити и конфискувани са и две саморъчно свити цигари и две торби от зелена листна маса, така наречен „ друсан чай ". Общото количество на открития метамфетамина е към 10 грама, а на „ друсания чай “ към 200 грама.

37-годишният Васко Готвача е арестуван с прокурорско разпореждане за период до 72 часа, като следва внасяне на искане в Бургаски областен съд за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “. По информация на Флагман.бг мъжът е от новозагорското село Любенец, само че от години живее в Бургас и е прочут тук в кримисредите. Той е престъпно проявен и осъждан. 
Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР